hustle met adam sandler
Netflix

Hustle met Adam Sandler vanaf vandaag te zien op Netflix

De laatste keer dat we Adam Sandler in een film zagen was in Uncut Gems, wat lang niet zijn enige fantastische optreden is geweest. De film onthulde iets over zijn gave als acteur die weinig van zijn fans ooit hadden gezien. Dit keer speelt hij opnieuw een opmerkelijke rol in Hustle.

Hustle met Adam Sandler

Er is iets met het kijken naar Hustle met een Adam Sandler die koste wat kost probeert te winnen, tot het uiterste gaat en zichzelf en iedereen tot het ultieme drijft. De vaak bespotte komedies waar hij altijd mee wordt geassocieerd hebben de neiging om te mislukken. Dat geldt echter niet voor dit project.

Sandler zijn rol is die van Stanley Sugerman, een voormalig atleet die scout is geworden en zijn dagen doorbrengt met rondvliegen over de hele wereld op zoek naar nieuw talent voor de Philadelphia 76ers. Hij is goed in zijn werk maar ook erg moe van alle vluchten, totdat hij een speler ontmoet die hij koste wat kost binnen wil halen.

Adam Sandler op topniveau

Hoewel Hustle zo nu en dan afglijdt naar de nodige clichés, ziet er een diep gevoel van oprechtheid in de film die ervoor zorgt dat je als kijker geïntrigeerd blijft. Het is een verrijking om te zien hoe Adam Sandler eindelijk loskomt van zijn cliché rollen, en zijn fans trakteert op zijn acteerkunsten.

De uitvoering van zijn rol wordt versterkt door zijn liefde voor basketbal, wat het gebrek aan showboating verklaart. Hij laat zijn komische tics in deze film los en stelt ze in dienst van het verhaal en het karakter van zijn personage. Adam Sandler maakt Hustle bevredigend en leuk om naar te kijken

Meer artikelen lezen op het gebied van films en series? Lees dan ook eens één van deze: