Huisje huren tijdens de Zandvoort Formule 1 GP Dit krijg je voor 18.900 euro
Media

Huisje huren tijdens de Zandvoort Formule 1 GP? Dit krijg je voor 18.900 euro

Geweldig dat Zandvoort vanaf 2020 een officiële Formule 1 Gp heeft weten te bemachtigen. De kaartjes werden gister vrijgegeven en maar liefst een miljoen (!!) mensen hadden tickets aangevraagd.. Helaas was er lang geen plek voor zoveel mensen dus als jij een ticket hebt weten te fixen heb je echt geluk gehad. Zoals je dus merkt is Formule 1 populairder dan ooit en veel mensen weten daarvan te profiteren.

Zo ook de Haarlemse ondernemer Remco Rhee. Hij heeft een doodnormaal, gezellig, leuk maar klein huisje in een Haarlemse straat. Maar wat hier dan zo bijzonder aan is? Hij verhuurd deze tijdens de Zandvoort GP voor maar liefst 18.900 euro.. Zelf noemt hij het een koopje. Ik zit in een mooi stukje Haarlem en voor een paar honderd euro ga ik m’n huis gewoon niet uit. Dit is een prima deal.”

Wat je er voor terug krijgt? Je huurt de woning van 65 vierkante meter van donderdag t/m maandag. Je kunt de fietsen gebruiken en er is ontbijt bij inbegrepen. “Dat mag dan ook wel, natuurlijk. Voor de persoon die dit huurt pers ik zelf de sinaasappels van de groenteboer om de hoek hoor”, belooft hij. “En ik ga iedere dag naar de bakker, de slager, vers krantje halen. Geen probleem.”

Wil je nog meer luxe? Dan kan hij ook twee elektrische snotscooters, een een Mercedes CLA 250 met chauffeur (7900 euro) of een Maybach met chauffeur (12.900 euro) voor je regelen. En op donderdag komt er een exclusieve sterrenchef koken. Bekijk hieronder een aantal foto’s van het Haarlemse huisje.

Huisje huren tijdens de Zandvoort Formule 1 GP Dit krijg je voor 18.900 euroHuisje huren tijdens de Zandvoort Formule 1 GP Dit krijg je voor 18.900 euro1

Huisje huren tijdens de Zandvoort Formule 1 GP Dit krijg je voor 18.900 euro2

Bron: RTL Z, Remco Rhee