Je kunt nu een volledig huis kopen op Aliexpress
Life

Je kunt nu een volledig huis kopen op AliExpress

Eerlijk is eerlijk, wij zijn echt fans van AliExpress. Je kunt er de gekste dingen kopen voor de laagste prijzen. Soms moet je even wachten op je bestellingen, uiteindelijk zijn we 9 van de 10 keer toch enorm blij met onze aankopen. Deze week kwamen wij we iets heel erg geks tegen op AliExpress. Je kunt er namelijk nu zelfs een volledig huis, inclusief 4 slaapkamers, kopen.

Bedenk iets geks en je kunt het op Aliexpress aanschaffen. Maar dat je een compleet huis kon kopen verbaasde zelfs ons. Voor maar 11.000 euro is dit huis namelijk van jou (nee sorry, het is inderdaad niet het huis van de afbeelding bovenaan). Een druk op de knop en jij bent eigenaar van deze AliExpress home editie.

De Chinese webwinkel verkoopt deze huizen nu online voor een prikkie. Je kunt zelfs de complete productspecificaties aanpassen, gebaseerd op jouw eigen voorkeur. Daarna zal het huis op een schip naar jou toe worden gestuurd. Nu nog even bedenken waar je jouw nieuwe huis neer gaat zetten. Bestel je nieuwe huis hier!