Film & Serie

Hugh Jackman keert officieel terug als Wolverine in Deadpool 3

hugh-jackman-wolverine-deadpool-3

Ryan Reynolds heeft het internet op hol doen slaan toen hij onthulde dat de enige echte Hugh Jackman gaat terugkeren in de rol van Wolverine in de nieuwste film Deadpool 3. Maar komt dit echt als een verrassing? Inmiddels is het al lang en breed bekend dat de Canadese acteur die wens al vaker heeft uitgesproken.

Hugh Jackman als Wolverine in Deadpool 3

Wie bekend is met de Deadpool films, weet dat er al talloze verwijzingen naar Wolverine zijn gemaakt. Jackman heeft zelfs al een kleine rol gehad in de aftiteling van de vorige Deadpool 2. Nu is de kogel dan eindelijk door de kerk, waarbij Reynolds het grote nieuws naar buiten bracht in een 90 seconden-durende video.

Inmiddels is de video die hij op Twitter plaatste al bijna 40 miljoen keer bekeken, en heeft daarbij op het moment van schrijven 1.3 miljoen likes op gekregen. Hij schreef erbij: “Hard keeping my mouth sewn shut about this one, ⚔️” – wat een verwijzing is naar Deadpool’s eerdere rol in X-Men Origins: Wolverine uit 2009.

Ryan Reynolds

In de video zit de acteur op een bank en vertelt hij over zijn wens om Deadpool’s eerste officiële optreden in het Marvel Cinematic Universe (MCU) “speciaal te maken”. Hij vertelt onder andere over hoe hij zocht naar inspiratie. Dit doet hij op een manier die typerend is voor hem, namelijk met een knipoog.

Ook wordt er natuurlijk een verwijzing gemaakt naar de voetbalclub waarvan Ryan Reynolds mede-eigenaar is. Wanneer de video terug springt naar het moment op de bank, loopt Jackman door de achtergrond van het beeld. “Hé, Hugh”, zegt Reynolds, “wil je nog een keer Wolverine spelen?”. “Ja hoor, Ryan,” antwoordt Jackman.

hugh-jackman-wolverine-deadpool-3

Releasedatum Deadpool 3

Zoals het er nu naar uitziet zullen we nog wel even moeten wachten voordat de film uitkomt in de bioscopen. De officiële releasedatum van Deadpool 3 is op 4 september 2024. Gelukkig voor jou zijn er genoeg leuke films en series om de dagen mee door te komen: