Style

Skatemerk HUF dropt een heel speciale Playboy-collectie

HUF x Playboy

Als je bekend bent met street en skatewear dan weet je dat HUF een van de toonaangevende merken is. Onlangs kwam HUF met een toffe samenwerking die je wellicht niet zo snel aan ziet komen. Ze hebben namelijk de handen ineen geslagen met Playboy en een gezamenlijke collectie gemaakt.

HUF x Playboy

Het is de laatste tijd heel gebruikelijk dat merken samenwerkingen met elkaar aangaan. Vaak zijn dit ook kledingmerken die je op het eerste oog niet met elkaar in verband zou brengen. Dit is juist tof, op deze manier raken verschillende werelden en fans verbonden met elkaar. Zo ook met HUF en Playboy.

huf_playboy

HUF en Playboy maken uiteraard geen normale campagne. Dit doen ze op een hele speciale en pikante manier. Tegelijkertijd is het een hele stijlvolle en mooie campagne geworden met toffe producten. Denk aan verschillende t-shirts, bowlingshirts, sokken, accessoires en meer.

Het tofste item uit de collectie is wat ons betreft het T-shirt met Darine Stern op de achterkant, die in 1971 als eerste zwarte vrouw te zien was op een Playboy-cover. Check de hele collectie hier. We hebben hieronder alvast een paar toffe items voor jullie uitgelicht.

huf_playboy_bowlingshirt

huf_playboy_model

huf_shirt

huf_model