Health

HUAWEI lanceert stijlvolle Watch GT 3 Pro en Fit 2 smartwatches

watch fit 2

Huawei heeft zojuist hun nieuwste smartwatches aangekondigd: de  Watch GT 3 Pro en Watch Fit 2. Deze bijzondere smartwatch komt in twee varianten – de Titanium en de Ceramic. De slimme horloges beschikken over een nieuw ontworpen interface, hoogwaardige materialen, een helder en groter scherm plus een reeks nieuwe wijzerplaten. Ook kan je met deze smartwatch je gezondheid tot in de kleinste puntjes monitoren.

Watch GT 3 Pro (Stijlvolle Fitness/Health tracking)

Zo zit er in de Huawei Watch GT 3 Pro een gloednieuwe workout-modus. Met deze smartwatch til je je sportieve mogelijkheden tijdens elke training naar een hoger niveau. Denk hierbij aan een slim hardloopplan en Dual-Band Five-System GNSS-positionering voor nauwkeurigere gegevens om de sporter extra mogelijkheden te bieden.

Kortom, de Huawei GT 3 Pro zorgt ervoor dat jouw fitness en gezondheidsreis tot in de kleinste details wordt gemonitord, waarbij de gezondheid van je hart, net als het de zuurstof in je bloed gemeten wordt. De heilige graal voor elke sportliefhebber dus.

huawei watch gt 3 pro ceramic

Ceramic & Titanium edition

Het ontwerp van de WATCH GT 3 Pro Titanium Edition combineert het 19e-eeuwse concept van futurisme met eigentijdse moderniteit. Deze versie beschikt over een 1,43 inch HD AMOLED-kleuren display. De HD resolutie biedt hierbij een veel scherper beeld dan de vorige versies.

De sterke maar lichte buitenkant is door vakmensen gepolijst voor een 3D-effect. Het display van de smartwatch is gemaakt van prachtig saffierglas. Dit is een materiaal met dezelfde hardheid als dat van diamant. Het is ook in staat om de kleinste veranderingen in lichaamstemperatuur te meten.

HUAWAI titanium ceremic

Bij de WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition daarentegen zien zijn er duidelijk westerse en oosterse invloeden te zien in het design. Dus hou je van technologie en kunst? Dan is deze zeker iets voor jou. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door “De Geboorte van Venus”, een schilderij van de Italiaanse kunstschilder Sandro Botticelli.

De ceramic edition beschikt ook over horlogeglas gemaakt van saffier. Dit zorgt ervoor dat het zeer kras- en breukbestendig is. Net als de Titanium Edition is het horloge voorzien van een 3D-draaikroon, die perfect aansluit bij de elegante stijl van de Ceramic Edition.

huawai GT pro 1

De HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition is sinds 18 mei beschikbaar vanaf € 369 bij onder andere Coolblue, MediaMarkt, BCC, Wehkamp, Bol.com, Belsimpel en de Huawei Store. HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition zal vanaf 15 juni beschikbaar zijn voor een prijs vanaf € 499 bij dezelfde retailers.

Huawei Watch FIT 2

Maar dat is nog niet alles, want Huawei lanceert op 15 juni ook de nieuwste Huawei WATCH FIT 2. Dit horloge brengt de combinatie van design en mogelijkheden naar een nieuw niveau. De wearable is uitgerust met een 1,74-inch AMOLED HD HUAWEI FullView met 336PPI en 336 x 480 resolutie voor de beste visuele ervaring.

In tegenstelling tot de voorgangers heeft de Watch Fit 2 een ingebouwde luidspreker, zodat de gebruiker eenvoudig kan chatten en gesprekken kan voeren via Bluetooth zonder de smartphone te hoeven pakken. De wearable heeft ook een functie waarbij gebruikers offline muziek kunnen beheren en afspelen via verschillende smartphone apps.

De HUAWEI WATCH FIT 2 is vanaf 15 juni verkrijgbaar vanaf € 149 bij onder andere Coolblue, MediaMarkt, BCC, Wehkamp, Bol.com, Belsimpel, Amazon en de Huawei Store.

watch fit 2

Nieuwe Huawei Health App

En daarbij hoort natuurlijk een gloednieuwe app om al je sportprestaties mee te kunnen meten. De nieuw vormgegeven HUAWEI Health App omvat alle aspecten van een gezonde levensstijl, waaronder Fitness, voeding en wellness. Klanten kunnen in de app gebruik maken van een breed scala aan functies om zowel fysiek als mentaal fit te blijven.

Wij weten als geen ander dat het creëren van een gezonde routine niet eenvoudig is. Met de hulp van de Huawei Health App is dat echter verleden tijd. Zo kan je je eigen workouts en eetschema’s samenstellen door middel van automatische herinneringen voor individuen op basis van hun persoonlijke trainingsdagen en doelen.

huawei fit 2

De uitgebreide voedingsanalyse kan gebruikt worden om nauwkeurig calorieën te tellen die gebruikers kunnen helpen hun doelen te bereiken. En last but not least: om te helpen bij de ademhaling, stelt HUAWEI’s Breathing Training gebruikers in staat om hun eigen routine te creëren en te ontwikkelen op het gebied van ademhalingstechnieken.