Food & Drinks

Dit hotel heeft een eigen biertap op de kamer

hotel biertap keulen

Ben jij op zoek naar een unieke reiservaring met vrienden? Wij hebben een tof concept gevonden via onze vrienden van Reisleven. In dit hotel in het Duitse Keulen heb je namelijk een eigen biertap op de kamer. Dit klinkt ons als muziek in de oren!

Biertap op de hotelkamer

Maak kennis met het Duitse Hotel zur Malzmuhle. Het hotel ligt in het gezellige Duitse Keulen. Keulen is met 1.085.664 inwoners, de op drie na grootste stad van Duitsland. Maar eigenlijk hoef je de kamer nauwelijks uit, je hebt er namelijk een eigen biertap voor een goed hotelfeestje.

De kamer kost slechts €66 per persoon per nacht, je moet er wel nog een fust bij bestellen om die lekkere goud gele rakkers te gaan tappen. In totaal zul je niet meer dan €80 per persoon kwijt zijn, tenzij je flink aan de tap gaat hangen.

hotel, keulen, biertap

Brouwerij

Daarnaast is er een 24-uurs receptie en is het hotel grenzend aan de Mühlen Kölsch-brouwerij. In deze brouwerij kun je lekkere speciaalbieren drinken. Wil je liever niet naar Keulen rijden? Het hotel ligt maar 14 km van de Luchthaven Keulen-Bonn.

Je kunt hier meer info over het hotel vinden. Op zoek naar nog meer bijzondere tripjes? In België is nu een bierspa geopend en in Portugal kun je slapen in dit bijzondere wijnvat. Proost mannen!

hotel, biertap 2

hotel, biertap 3