https://manly.nl/geld-carriere
Film & Serie

Amerikaans bedrijf zoekt iemand die tegen betaling horrorfilms wil kijken

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Is het tijd voor een uitdaging? Let dan goed op. Een financieringsmaatschappij komt nu met de ultieme droombaan. Ze willen namelijk grof geld betalen voor iemand die in 10 dagen tijd 13 horrorfilms wil kijken. Durf jij het aan?

Tegen betaling horrorfilms kijken

Het Amerikaanse bedrijf FinanceBuzz is namelijk bereid om 1.300 dollar te betaken voor een horroranalist. Dit lijkt een vreemde job, en dat is het ook. Maar wat moet deze horroranalist dan doen? Heel erg makkelijk.

Ze willen jouw hartslag meten door een Fitbit te dragen om te ontdekken of horrorfilms met een hoog budget jou net zo de stuipen op het lijf jagen als de films met een laag budget. Dat klinkt als een leuk en interessant onderzoek. Hiervoor hebben ze 13 films uitgekozen.

horrorfilms

Selectie aan horrorfilms

Op de lijst hebben ze 13 films staan. Onder andere Blockbusters zoals A Quiet Place Part II. Deze film werd gemaakt met een budget van maar liefst 61 miljoen dollar. Dit is echt een mega budget, vooral als je het vergelijkt met iets als The Blair Witch Project. Deze kaskraker had slechts een budget van drie ton. Het lijstje van films hieronder zijn geselecteerd:

Saw
Amityville Horror
A Quiet Place
A Quiet Place Part 2
Candyman
Insidious
The Blair Witch Project
Sinister
Get Out
The Purge
Halloween (2018)
Paranormal Activity
Annabelle

Kleine disclaimer

Het bedrijf betaald dus 1.300 dollar en een geeft een Fitbit-tracker kado. Prachtige baan toch? We hebben helaas wel een kleine disclaimer voor je. Er zit namelijk wel een addertje onder het gras. Je moet 18 jaar of ouder zijn en woonachtig in Amerika.

Je kunt dus als een malle een werkvisum aanvragen en je aanmelden. Lukt dit niet? Geen probleem natuurlijk. Kijk dan lekker thuis naar horror op bijvoorbeeld het platform Horrify. Wat is jouw favoriete horrorfilm?