Horrify de engste nieuwe streamingdienst van Nederland
Film & Serie

Horrify: de engste streamingdienst van Nederland!

De bekende streamingdiensten zoals Netflix en Videoland hebben niet bepaald een ruim aanbod als het om horror en thrillers gaat. De nieuwe streamingdienst Horrify brengt daar gelukkig verandering in. Met een aanbod van meer dan 350 films en series bieden ze hun kijkers het grootste On-Demand platform voor thrillers en horrorfilms.

Een avondje lekker griezelen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Op Horrify vind je voor meer dan duizend uur aan horrorfilms, thrillers en series. Denk aan bekende titels zoals Insidious, Oculus, The Exorcism of Emily Rose en klassiekers zoals Hellraiser en I Know What You Did Last Summer. Maar ook nieuwe producties en hit-series zoals Into The Dark zijn er te vinden.

Into The Dark

Naast films vind je op Horrify ook een ruim aanbod van enge series. Into the Dark is een serie van filmproducent Blumhouse Productions, de productiestudio van Emmy award-winnaar Jason Blum. Je kent ze van onder andere Paranormal Activity, Insidious, Get Out en Halloween. Nu scoren ze wederom een hit met de serie Into the Dark. De serie was eerder al een groot succes op het Amerikaanse Hulu en is nu voor het eerst in Nederland te zien via Horrify.

Horrify de engste nieuwe streamingdienst van Nederland Into The Dark

De serie bestaat uit twaalf holiday horror stories en elke maand komt er een nieuwe aflevering uit die zich afspeelt rondom een feestdag uit die desbetreffende maand. Aflevering 1 speelt zich af rondom Halloween en is nu te bekijken. De tweede aflevering gaat over de Amerikaanse feestdag Thanksgiving en zal vanaf 28 november online staan. Wij hebben de eerste episode gecheckt en Into The Dark is echt een aanrader!

Gratis maandabonnement

Onbeperkt griezelen hoeft niet duur te zijn. Voor slechts € 6,95 per maand kijk je bij Horrify op al je devices naar de spannendste films en series. En het mooiste is: wij mogen nu jullie allemaal een gratis maandabonnement cadeau doen. Daarnaast geven we onder de aanmeldingen ook nog eens 3 gratis jaarabonnementen weg!

Hoe doe je mee? Simpel! Claim eerst je gratis maanabonnement via deze link. Selecteer bij je aanmelding in het dropdown menu Manly.nl en je maakt automatisch kans op een gratis jaarabonnement! We maken de winnaars eind deze maand bekend.

Horrify de engste nieuwe streamingdienst van Nederland Winactie

Een fijne afwisseling

Horrify is een meer dan welkome toevoeging op het huidige streamingaanbod en richt zich op de échte horrorfans. Via de Horrify apps uit de Apple Store en de Google Play Store kijk je waar en wanneer je maar wilt. En via Apple TV en Chromecast stream je gemakkelijk in hoge kwaliteit naar je televisiescherm.

Ben jij een échte thriller- en horrorfan? Dan moet je Horrify zeker een keer geprobeerd hebben!