hoogste-penthouse-new-york-te-koop
Living

Hoogste penthouse in New York te koop voor slechts 250 miljoen dollar

In New York staat een penthouse te koop dat het hoogste en het duurste appartement ter wereld is. We zijn dit exclusieve optrekje nog niet op Funda tegengekomen, maar we vermoeden dat dit extreem prijzige appartement zichzelf wel verkoopt. Je krijgt er namelijk niet alleen het fenomenale uitzicht bij, maar ook een aantal andere dingen die het de zeker moeite waard zijn om diep voor in de buidel te tasten. Wij namen even een kijkje.

Billionaires Row

De makelaar die het hoogste en duurste appartement ter wereld mag verkopen is Ryan Serhant, een huizenverkoper in het luxe segment. Zijn motivatie om dit appartement te verkopen ligt ongetwijfeld in het feit dat hij 5% commissie krijgt over de verkoop, maar dat terzijde. Het is een pareltje om in je handen te hebben, want welke makelaar kan zeggen dat hij of zij het duurste appartement ter wereld heeft verkocht? Dat is niet alleen goed voor je bankrekening, maar ook goed voor op je c.v.

Dit appartement maakt deel uit van een complex dat in een straat staat dat de ‘Billionaires Row’ wordt genoemd. In deze straat zal je geen sociale huurwoning vinden, en al helemaal niet met het fenomenale uitzicht op Central Park. Je zal dus een flinke zak met geld moeten hebben om überhaupt in de omgeving te kunnen wonen. In New York wonen de meeste rijke mensen, en die wonen veelal in de buurt van dit appartement.

penthouse new york

Hoogste penthouse ter wereld

Dit penthouse kost 250 miljoen, misschien kan je er een miljoentje vanaf pingelen. Je krijgt er voor deze prijs een huis voor terug dat meerdere woonlagen heeft. Dat omvat 7 slaapkamers, een filmzaal, een fitness- en wellnesscentrum, en een riante living met het uitzicht van je dromen. Als je jezelf verveelt dan kun je in een gemeenschappelijk gedeelte van het complex vertoeven, waar je samen met andere rijke stinkerds in een zwembad op het dak kan zwemmen.

Er is ook een balzaal aanwezig, waar je uit volle vreugde kunt zingen en dansen omdat je zo’n mooi huis hebt. Dit is beetje het klokhuis van The Big Apple, of zoals de makelaar zegt; ‘a once in a lifetime penthouse’. In een interview zei de bewuste makelaar dat dit appartement ‘het meest spectaculaire juweeltje van New York’ is. Als we naar de video kijken geloven we hem op zijn woord. Check hieronder de beelden.