myq, hondenluik, hond, deur
Living

Dit hondenluik is perfect voor de luie hondenbaasjes

Tijdens de lockdown is het een van de fijnste dingen om te doen: de hond uitlaten. Maar zodra je een hond hebt kom je er achter dat ze wel heel erg vaak naar het toilet moeten. Ben je lui of heb je geen zin? Dan is dit hondenluik de beste oplossing. Zo kan jouw kleine grote vriend zelf op pad.

Hondenluik voor hondenweer

Dit luik is vooral enorm fijn als het hondenweer is. Het hondenluik, gemaakt door myQ, is een hele slimme oplossing tegen luiheid. Daarnaast is dit luikje volledig inbraakproef. Hij gaat namelijk pas van het slot af als jouw trouwe viervoeter in de buurt komt. Zo voorkom je dus Home Alone achtige scenes.

Het plaatsen van een katten of hondenluik is een enorme klus. Je moet namelijk een gat in de muur, of deur, maken en dit kost veel energie en tijd. Aangezien je te lui bent om de hond uit te laten is dit waarschijnlijk ook een grote opgave. Hier heeft myQ ook iets op bedacht.

hondenluik, honden, deur

Inclusief deur

Je krijgt bij aankoop de deur er bij. Het slimme systeem van dit hondenluik zit namelijk in de deur gebouwd. Je moet dus wel de oude deur van jouw bijkeuken ergens goed bewaren, wellicht heb je die ooit nog nodig. De nieuwe deur bevat een kleinere deur die open gaat op dezelfde manier als een lift.

Dit gat is groot genoeg voor grotere honden, jouw Sint Bernard kan er dus prima doorheen. Je moet nog heel even wachten tot deze handige deur beschikbaar is. Op de website van myQ kun je wel al een pre-order plaatsen. Je krijgt er ook nog eens twee 1080p camera’s bij om je hond in de gaten te houden.

Lees ook: bijpassend hondenbed voor jouw viervoeter