Dit hondenbed van de LIDL zorgt dat jouw hond de hete zomer doorkomt11
Tech

Dit hondenbed van de LIDL zorgt er voor dat jouw hond de hete zomer doorkomt

De afgelopen dagen tikte de temperatuurmeter de 30 graden aan. Heerlijk dat de zomer weer is begonnen. Met deze hitte is het wel fijn, en gezond, om af en toe wat verkoeling op te zoeken. Ook voor jouw trouwe viervoeter is het super belangrijk om af te koelen tijdens de warme dagen. Het zorgt voor een gezonde conditie, een ontspannen gevoel en minder stress.

Stijlvol hondenbed van de LIDL

Lidl heeft nu een heel stijlvol hondenbed ontworpen dat verkoeling biedt en daarnaast ook nog mooi staat in jouw tuin. Dit bed is speciaal voor honden ontworpen en is werkelijk van alle gemakken voorzien. Denk aan een perfecte verhoogde positie zodat jouw hond kan wegdromen bij ultieme luchtcirculatie. Vaak is de grond namelijk erg warm en daarom werkt dit een stuk beter dan bijvoorbeeld een simpel matje neerleggen.

Het bed is gemaakt voor honden tot 60 kg. Er zijn dus honden die iets te zwaar zijn voor dit bed. Zet jouw hond daarom van tevoren dus wel even op de weegschaal. Voor slechts €24,99 heeft jouw viervoeter een heerlijke ontspannen zomer en jij een stuk minder zorgen. Je kunt het luxe hondenbed hier bestellen.

Dit hondenbed van de LIDL zorgt dat jouw hond de hete zomer overleeft1

Dit hondenbed van de LIDL zorgt dat jouw hond de hete zomer doorkomt