Last van hoesten Whisky is dan de meest effectieve hoestdrank 02
Food & Drinks

Hoest jij veel in de winter? Whiskey hoestdrank is de beste oplossing

Last van een chronische winterhoest? Loop je al dagen te hoesten en begint het je echt te irriteren? Helpen al die keelsnoepjes en hoestdrankjes niet, en ben je op zoek naar iets sterkers? Dan is dit het artikel voor jou. Volgens onderzoek van Dr. William Schaffner biedt whiskey namelijk de ultieme uitkomst.

Whiskey is een super krachtig middel tegen die irritante hoestbuien. Het heerlijke drankje zorgt er namelijk voor dat de bloedvaten uitzetten en de infectie in de keel sneller wordt verslagen. Normale hoestdrank kan natuurlijk ook werken, maar dit werkt gewoon een stuk sneller. En daarnaast is het stiekem ook veel leuker en lekkerder.

Voor hebben voor jou een geweldig Whiskey hoestsiroop recept gevonden. Je begint met een bourbon te mengen met citroensap (60 ml) en water (60-120 ml, optioneel) in jouw favoriete mok en deze ongeveer voor 45 seconden verwarmen in de magnetron. Voeg vervolgens de honing toe.

Om het af te maken roer je nog eens goed door je mengsel heen en verwarm je het nogmaals voor 45 seconden. Check ook de video hieronder voor instructies. Proost!

Lees hier wat de allerlekkerste whiskeys zijn!