Hilde Osland Noorwegen
Women

Hilde Osland is de mooiste blondine van Noorwegen

Het beste komt uit Scandinavië  dat is bij deze wel weer bewezen. Waar we normaal altijd fan zijn van Zweedse dames hebben we nu de parel van Noorwegen gevonden: Hilde Osland. Hilde is een Noors model en is vooral gefocust op fitness shoots. Wij konden de beste shoots natuurlijk niet voor onszelf houden.

Hilde Osland is de parel van Noorwegen

Hilde Osland heeft momenteel 3,7 miljoen volgers en als jij haar nog niet volgt weet ik zeker dat je dat na dit artikel wel doet. Hilde reist de wereld af als ‘Insta’ model en schiet hier de mooiste foto’s die ze met ons deelt. Momenteel woont ze in Australie, de plek waar ze ook is opgegroeid.

Hilde begon haar carrière vanuit een andere passie. Ze deed in 2011 namelijk mee aan de Noorse versie van Idols en kwam zelfs tot de halve finale. Noorwegen viel als een blok voor deze blondine.

Hilde zingt slaapliedjes voor jou

De Noorse heeft blond haar, een killer body waar je u tegen zegt en kan ook nog eens gitaar spelen en schattige slaapliedjes zingen (ja, echt waar). Allemaal facetten waardoor wij al lang voor Hilde zijn gevallen.

Je merkt het wel, wij zijn fan van deze winterprinses die voornamelijk op het strand te vinden is. Hilde zoekt de grenzen van Instagram op terwijl ze schattig blijft. Scroll naar beneden om direct te begrijpen wat we hiermee bedoelen.