Hilary Duff
Women

Hilary Duff ritst haar superstrakke badpak open op Instagram-foto’s

Sommige internationale artiesten verdwijnen uit beeld, om jaren later op weergaloze wijze terug in de media te keren. Zangeres Hilary Duff is daar een perfect voorbeeld van. Ze brak records in de jaren ‘90 en ‘00 met haar muziek en acteertalent, maar daarna werd het stil rondom de artieste. Ze heeft echter niet stilgezeten, en plaatste onlangs een foto waarop ze poseert in een badpak waarvan de rits moeite had om volledig te sluiten.

Amerikaanse zangeres en actrice

De Amerikaanse blondine is het meest bekend vanwege haar rol als Lizzie McGuire in de gelijknamige serie. Ze speelde tussen 2000 2012 in talloze films en series, maar ze wist ook door te breken als zangeres. Ze werd omarmd als ‘the girl next door’, de term die zangeres Christina Aguilera ook in haar beginjaren kreeg toebedeeld. Hilary was in die tijd niet weg te denken uit de film- en muziekindustrie.

De knappe zangeres is inmiddels 35 jaar, maar ziet er nog steeds prachtig uit. Ze kan zich meten met Britney Spears, die ook maar niet ouder lijkt te worden. Hilary zit nog steeds lekker in haar vel, dat kunnen we zien aan het feit dat ze nog steeds wordt gevraagd voor fotoshoots. Zo ging ze aan het begin van dit jaar volledig uit de kleren voor Women’s Health. Ze heeft de smaak blijkbaar te pakken, want ze stond recent weer voor de camera.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hilary Duff (@hilaryduff)

Hilary Duff draagt superstrak badpak op Instagram

De aantrekkelijke zangeres gaf zichzelf onlangs opnieuw bloot voor dezelfde magazine. Dit keer poseerde ze in zwemkleding tijdens een fotoshoot in Australië. We zien de knappe blondine in een blauw badpak waarvan de rits wel erg veel moeite heeft om over haar voorgevel te sluiten. Ze kan het hebben, want op de onderstaande foto kunnen we zien dat ze nog steeds een strak figuur heeft, het is duidelijk dat de Amerikaanse nog steeds in beweging is.

Het zou ons niets verbazen als ze workout-tips krijgt van de eveneens mooie zangeres Jessica Simpson. Zij weet namelijk als geen ander hoe is om je figuur weer strak te krijgen. Ze volgen elkaar op Instagram, daarnaast heeft Hilary nog 23,7 miljoen volgers, dus aan aandacht heeft ze geen gebrek. Ze had in 2006 voor de laatste keer een optreden in ons land, maar ze is uiteraard weer van harte welkom als ze besluit om een spetterende show te geven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hilary Duff (@hilaryduff)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hilary Duff (@hilaryduff)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hilary Duff (@hilaryduff)