Life

Hier scoor je last minute de beste cadeaus voor Moederdag

Hier scoor je last minute de beste cadeaus voor Moederdag

Het is weer bijna Moederdag! Tijd om jouw geliefde moeder eens in de watten te leggen. Was je het bijna vergeten of zoek je nog een snel idee voor een cadeau? Met deze tips maak jij je moeder blij.

Last-minute online bestellen

Het kan voorkomen dat je moeder ver weg woont of een uitgebreid bezoek helaas even niet uitkomt. Dan is het laten bezorgen van een cadeautje een prima oplossing.

Via de website 24uursbezorging.nl kan je per webshop zien voor welk tijdstip je moet bestellen om je cadeau op tijd in huis te hebben. Sommige webshops bezorgen zelfs op zondag. Handig, want zo kom je nooit zonder cadeautje te zitten.

Klassiek met eigen twist

Ga de stad in en struin de winkels af. Op zaterdag zijn alle winkels open dus er zijn nog genoeg opties om een leuk en origineel cadeau te kopen. Heb je echt nul inspiratie? Dan is een sieraad altijd een goed idee. Moet het nog persoonlijker dan is een gravure een prima idee. Bij Lucardi kan je bijvoorbeeld een gravure aan laten brengen op een horloge of sieraad. Ook handig wat de timing betreft, want hun winkels zijn ook gewoon in het weekend open.

Neem haar mee uit eten

Ook moederliefde gaat door de maag. Als je op het allerlaatste moment met lege dreigt te staan valt het nog steeds te redden door haar mee uit eten te nemen. Simpel en doeltreffend. Als je zelf van koken houdt kun je natuurlijk ook de handen uit de mouwen steken en een goed recept opzoeken. Die kun je bijvoorbeeld bij Allerhande en Smulweb vinden.

Er zijn dus genoeg opties om zelfs met een slechte voorbereiding een leuk Moederdag cadeau te fixen. Zo is er dus écht geen excuus om op zondag met lege handen te staan.