Het welbekende geluid van Qmusic is €100.000,- waard!

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Iedereen kent het wel, het geluid, het radiospel van Qmusic waarbij de luisteraars de herkomst van een alledaags geluid moeten raden. Tijdens de ‘Superronde’ in de ochtendshow van Mattie Valk en Marieke Elsinga is het geluid wel €100.000,- euro waard.

Trouwe luisteraars kunnen vanaf 2 januari weer beginnen met bellen om het geluid te raden. Normaliter is het startbedrag van het spelletje 10.000 euro en wordt het verhoogd met 100 euro wanneer het geluid niet wordt geraden.

Superronde

Maar donderdag maakte Qmusic bekend dat tijdens Mattie & Marieke het geluid hoe dan ook een ton waard is. Ze noemen het een superronde. Als je het geluid in deze ronde raad dan win je direct €100.000,- euro, ongeacht de hoogte van het bedrag.

In oktober won een luisteraar 58.100 euro aan prijzengeld met het spelletje, door het antwoord ‘opzetstuk met gaatjes op de gieter zetten’ als antwoord te geven. Vorig jaar werd het hoogste bedrag gewonnen, namelijk 63.700 euro.

Het welbekende geluid van Qmusic is een ton waard 02

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....