Hét ultieme bed voor Netflix en game liefhebber 01
Tech

Hét ultieme bed voor Netflix en game liefhebber

Altijd al in absolute stilte een potje Call of Duty willen spelen of je favoriete serie willen kijken? Met dit bed is dat vanaf nu mogelijk! Het hiCan bed is namelijk het ultieme bed voor elke Netflix en game liefhebber.

Het bed heeft een flinke constructie zoals je hieronder kan zien, maar toch ziet hij er stijlvol uit. De meest opvallende toevoeging aan dit bed is toch wel de 70-inch projectie tv. Ideaal dus voor een lekkere gamesessie of een rustig Netflix avondje.

Het bed beschikt ook over geautomatiseerde privacy-jaloezieën die je volledig kan sluiten. Zo kan je dus je eigen privé bioscoopje creëren. Ook kunnen je Apple tv, Xbox en Playstation optioneel worden ingebouwd.

Het bed is trouwens ook volledig en geheel automatisch verstelbaar voor de meest ideale houding tijdens jou film- en gameavonden

Ook geschikt voor een ideale nachtrust

Naast al die toffe snufjes heeft het bed natuurlijk ook één primair nut: een goede nachtrust. Gelukkig heeft HiCan hier ook aan gedacht! ’s Nachts houdt het bed namelijk allemaal gegevens bij, zoals je slaapritme, ademhaling en hartslag.

Het is wel een flinke investering moeten we erbij zeggen, want je kan jezelf op de wachtlijst zetten voor een bedrag van 30.000 euro. Mocht je het bed nou eerst een nachtje willen testen, dan kan dat voor maar liefst 400 euro.

Hét ultieme bed voor Netflix en game liefhebber 04 Hét ultieme bed voor Netflix en game liefhebber 05 1