Het meest chille uitstapje in eigen land de Amsterdam BBQ Booze Cruise 2
Food & Drinks

Het meest chille uitstapje in eigen land: de Amsterdam BBQ Booze Cruise

Voor een tof uitstapje met je maten hoef je zeker niet altijd andere landen af te reizen. Deze BBQ Booze Cruise vind je namelijk gewoon in eigen land! Deze toffe ervaring doe je op in hartje Amsterdam. En de naam zegt het al: aan drank en voedsel geen gebrek.

De Amsterdam BBQ Booze Cruise verzorgt de ultieme combinatie tussen een comfortabele boottocht door de grachten van Amsterdam, lekker BBQ eten onbeperkt te drinken. Het bier en de wijn zijn ook onbeperkt!

Het BBQ menu tijdens deze 2 uur durende luxe vaartocht bestaat uit cheeseburgers, chicken breasts, grillworst, brood, salades en sauzen. Het enige wat je mee hoeft te nemen zijn je vrienden, want je boekt de Amsterdam BBQ Booze Cruise voor minimaal 8 personen.

Het meest chille uitstapje in eigen land de Amsterdam BBQ Booze Cruise 1

Tijdens de tocht word je rondgevaren en verzorgd door een professionele kapitein, host en natuurlijk een chef. Lekker achterover leunen dus! Opstappen doe je het centraal station van Amsterdam. Je kan zelf kiezen of je er een lunch of dinertocht van wil maken, want het tijdstip waarop jullie aan boord gaan stel je zelf voor.

Je boekt de Amsterdam BBQ Booze Cruise voor €55,- per persoon. Vind je een booze cruise een tof idee, maar heb je niet zo’n trek? Deze cruise is ook zonder BBQ beschikbaar. Proost!

Het meest chille uitstapje in eigen land de Amsterdam BBQ Booze Cruise