Het blijkt echt te bestaan dit is officieel de geilste dag van het jaar
Media

Het blijkt echt te bestaan: dit is officieel de geilste dag van het jaar

14 februari is natuurlijk de meest romantische dag van het jaar. Maar wist je dat er ook een geilste dag van het jaar bestaat? Die dag komt er gelukkig bijna aan dus je bent nog ruim op tijd om iets leuks te regelen. 11 December is namelijk dé dag dat de meeste mensen samen het bed in willen duiken.

Wij hadden het persoonlijk niet verwacht in de winter maar uit onderzoek blijkt dat er in midden september veruit het grootste aantal kinderen worden geboren. Er wordt nu onderzoek gedaan naar waarom er juist in December zo graag wordt gerollebold. Zou het komen door de feestdagen bijvoorbeeld?

Dit is officieel de geilste dag van het jaar

Het geluksgevoel dat mensen krijgen van samen zijn tijdens de kerstdagen lijkt namelijk heel erg op het gevoel van seks. In de weken voor kerst worden er namelijk twee keer zoveel condooms verkocht dan normaal gesproken. Testosteron is dus hoog deze dagen. Dit maakt de koude winterdagen toch een stuk dragelijker.

Wat je met deze wijsheid doet is volledig aan jou, maar misschien is het aan te raden alvast wat voorzorgsmaatregelen te treffen!