Herogasm aflevering van The Boys.
Film & Serie

Herogasm aflevering van The Boys gezien als beste tv-moment aller tijden

Let op: dit artikel bevat spoilers van het nieuwste seizoen van The Boys. Bij een aflevering met de titel Herogasm, in combinatie met de hype die eromheen is gecreëerd, hoopten fans van de serie op een ervaring die ze niet snel meer zouden vergeten. En die hebben ze gekregen.

Herogasm aflevering van The Boys

Voorafgaand aan de release van de aflevering ‘Herogasm’ werden fans geteased met een aanbod van seks en geweld op een schaal die nog nooit eerder op televisie is laten zien. Sterker nog, de showrunner van de serie Eric Kripke heeft gezegd dat de aflevering ‘illegaal in vier landen was’.

Als we kijken naar alle reacties op de aflevering op sociale media, stelde het allesbehalve teleur. Veel mensen beweren dat het de ‘beste aflevering ooit’ is van The Boys, waarbij sommige zelfs beweren dat het de beste aflevering uit de geschiedenis van de moderne televisie is.

Herogasm aflevering van The Boys

Overtrof alle verwachtingen

Er worden wel vaker afleveringen van een bepaalde serie gehyped door de makers en cast. Maar het is des te indrukwekkender te noemen als de aflevering niet alleen aan de verwachtingen voldoet, maar deze zelfs overtreft. Duizenden fans trokken naar het internet om hun waardering te uiten.

Ze prezen ‘Herogasm’ als een ‘speciale aflevering’ die ‘gewoon fantastisch was over de hele linie’, waarbij één persoon het ‘de meest typische aflevering van The Boys‘ noemde. Andere mensen benadrukten dat The Boys de enige reden is waarom hun Amazon Prime-abonnement het waard is.

Herogasm aflevering van The Boys

Herogasm

Zonder teveel in te duiken op de inhoud, kunnen we gerust stellen dat Herogasm een aflevering is die heel dicht aanzit tegen porno. Er is een overvloed aan naaktheid, seks en verdorvenheid te vinden. Toch is dat niet de echte aantrekkingskracht van deze aflevering.

Dat zit hem namelijk in de confrontaties tussen de verschillende hoofdpersonen. We zijn eindelijk getrakteerd op de langverwachte confrontatie tussen de narcistische superheld Homelander en de uit de dood herrezen superheld Soldier Boy (Jensen Ackles). Genoeg reden dus om even een kijkje te nemen naar de Herogasm aflevering van The Boys.