hellbound netflix serie
Film & Serie

Gruwelijke Koreaanse serie Hellbound wordt Netflix’s volgende Squid Game

De Zuid-Koreaanse serie Squid Game bestormde de hitlijsten, en veranderde binnen no-time in meest bekeken Netflix-serie aller tijden. Nu heeft Netflix een nieuwe serie aan de lijst toegevoegd genaamd Hellbound. In alle eerlijkheid ziet deze nieuwe titel er nog intenser uit dan Squid Game.

Hellbound serie op Netflix

Hellbound speelt zich af in een fictieve versie van de aarde, waar bovennatuurlijke wezens genaamd Death Angels mensen terroriseren en meenemen naar de hel. Terwijl deze wezens de stad vernietigen is het een race tegen de klok om te overleven, net zoals in Squid Game.

De mensen uit de stad krijgen voorspellingen te horen over wanneer ze zullen sterven. Wanneer die tijd aanbreekt, verschijnt een Death Angel om ze te vermoorden. Wat deze serie anders maakt dan bijvoorbeeld Squid Game, is het bovennatuurlijke element.

hellbound netflix serie

Death Angels komen je halen

De serie richt zich op een kerk die gelooft dat Death Angels goddelijke wezens zijn. De personages uit de serie proberen de ‘sekte-leider’ van de kerk te ontmaskeren. Geregisseerd door Yeon Sang-ho, zal de tv-serie op 19 november van dit jaar beschikbaar zijn om te streamen op Netflix.

Koreaanse filmmakers hebben de afgelopen jaren Hollywood het nakijken gegeven. Squid Game was hier slechts een voorbeeld van. Regisseur Bong Joon-ho viel in 2020 al in de prijzen met de oscar voor beste film, beste regisseur en beste scenario voor zin film Parasite.

Films en Series op Netflix

We hoeven dus nog maar een paar weken te wachten op Hellbound. Tot die tijd is er echter nog genoeg te beleven op onze favoriete streamingdienst. Zo zijn er genoeg films en series om naar uit te kijken in november. Kun je niet langer wachten? Check dan ook onze andere lijstjes: