helene_hendriks_villa
Geld & Carrière

Kijk binnen in de nieuwe design villa van Helene Hendriks

Helene Hendriks, we kunnen niet meer om haar heen. De Brabantse schone heeft een prachtige carrière en is niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Bij die mooie carrière hoort natuurlijk een prachtig huis. Kijk binnen in de schitterende nieuwe woning in Brabant van Helene Hendriks.

Powervrouw Helene Hendriks

Helene begon als hockeyster op het hoogste niveau. Inmiddels is ze gevierd presentatrice en verslaggeefster. Ze presenteert onder andere de Champions League en er gaan geruchten dat ze Wilfred Genee staat op gaat volgen bij VI. Een carrière die haar geen windeieren heeft gelegd, zeker gezien haar nieuwe woning.

Onze Helene is geboren in Breda en blijft gek op Brabant. Ze woont inmiddels niet meer in Breda, maar heeft een prachtige villa gekocht in Bavel, een klein stadje in de provincie. Ze kocht deze schitterende design villa voor een prima bedrag. Vooral als je ziet hoe stijlvol dit huis is.

helene-hendriks-villa

De Tv-presentatrice is nu de trotste eigenaar van deze schitterende Brabantse villa. Het huis bestaat uit vier kamers, twee slaapkamers en twee badkamers. Het hele huis is gelijkvloers. Vooral het design is erg indrukwekkend.

De villa heeft een prachtige woonkeuken en overal vloerverwarming. Daarnaast heeft ze een mooie tuin en twee terrassen. Hopelijk nodigt Helene ons na deze pandemie uit voor een gezellige housewarming.

Gewilde villa in Bavel

Ze kocht de villa voor ongeveer 715.000 euro. Dit was 40.000 euro boven de vraagprijs. Ze zette hier een hypotheek van 8 ton op. In totaal heeft de woning een oppervlakte van 137 vierkante meter, Helene houdt het dus best schappelijk in vergelijking met andere bekende Nederlanders.

Er waren veel geïnteresseerden in de woning maar uiteindelijk trok Helene aan het langste eind. Bavel is namelijk een heel gewild dorpje onder Brabanders. Ze mag dan ook super trots zijn op haar mooie stulpje. Check hieronder de foto’s van de design woning:

helene-hendriks1

helene-hendriks2

helene-hendriks3

helene-hendriks4

helene-hendriks5

helene-hendriks6