Women

Heleen van Royen (58) showt afgetrainde killerbody op Instagram

heleen-van-royen-killerbody-instagram
Heleen van Royen showt killerbody op Instagram Foto: Instagram @heleenvanroyen

Heleen van Royen heeft de afgelopen periode keihard getraind om een killerbody te krijgen, en de resultaten mogen er zijn. Ze deelt haar vorderingen met haar volgers op social media, en zij zijn vol lof over het ijzersterke doorzettingsvermogen van de schrijfster. Heleen is het levende bewijs van het feit dat leeftijd maar een getal is, want ze weet op 58-jarige leeftijd nog steeds alle camera’s te prikkelen.

Romanschrijfster en influencer

Heleen is bekend geworden met het schrijven van romans. Ze debuteerde in 2000 als romanschrijfster met De Gelukkige Huisvrouw, een bestseller dat in elf landen is uitgebracht, waaronder Duitsland, Zweden, en het Verenigd Koninkrijk. Het boek is later bewerkt tot een toneelstuk, en werd in 2009 verfilmd. Carice van Houten vertolkt de hoofdrol in de film, die dezelfde titel als het boek draagt.

In 2003 en 2006 verschenen respectievelijk Godin van de Jacht en De ontsnapping, ook deze twee boeken werden bestsellers, en verschenen in meerdere landen in de schappen van de boekwinkels. Heleen van Royen heeft tot nu toe 15 boeken uitgebracht, maar het lijkt erop dat ze nog een succesvolle bezigheid heeft gevonden waar ze al haar passie in kan stoppen. Ze is namelijk vrijwel dagelijks in de sportschool te vinden, en de resultaten liegen er niet om.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen van Royen showt killerbody op Instagram

Op de onderstaande Instagram foto is een afgetrainde Heleen te zien die poseert met een dumbbell in haar hand. Het is niet de eerste keer dat ze de resultaten van haar intensieve workouts deelt met haar fans, want dat deed ze eerder tijdens een prikkelende fotoshoot. De schrijfster is overduidelijk in topconditie, want ze zit strak in haar vel. In de reacties is te lezen dat ze drie tot vier keer per week traint.

Heleen van Royen is op 58-jarige leeftijd in topconditie, en past zeker tussen de mooiste Nederlandse vrouwen boven de 50 jaar. Haar 132K volgers vinden haar een echte powervrouw, en strooien met likes en reacties als ze een sportieve post online zet. Onder deze volgers zit ook Suzanne Schulting, die zelf ook het toppunt van sportiviteit is. Heleen is zeker een voorbeeld voor veel dames, want zelfs op een wat hogere leeftijd zijn er flink wat resultaten te behalen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)