Media

Racen tegen Max Verstappen: Heineken introduceert Player 0.0 SIM-competitie

heineken-player-0.0-sim-race-max-verstappen
Foto: Heineken

Altijd al gedroomd om het op te nemen tegen Max Verstappen en dicht bij de echte ervaring te komen? Dan is dit jouw moment om ontdekt te worden. In aanloop naar het racespektakel van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix introduceert Heineken namelijk een geniaal gaming-initiatief: Player 0.0. Een mooi staaltje entertainment met een net zo sterke boodschap. Formule 1 fans kunnen namelijk tegen elkaar strijden om een bijzondere prijs: een plekje in de internationale SIM-race finale later dit jaar tegen onze eigen Max Verstappen.

Player 0.0: racen tegen Max Verstappen

Dit initiatief van Heineken is onderdeel van de de nieuwe When You Drive, Never Drink campagne, met als doel verantwoord alcoholgebruik in het verkeer bij een jongere doelgroep onder de aandacht te brengen. Het is een samenwerking tussen Heineken en tweevoudig (binnenkort drie?) wereldkampioen Max Verstappen. Onze superster brengt een belangrijke boodschap over: De beste bestuurder is degene die niet drinkt. Tenzij het een Heineken 0.0 is.

Els Dijkhuizen, Marketing Directeur Heineken Nederland: “Via de samenwerking met Max Verstappen benadrukken we opnieuw hoe belangrijk het is om in het verkeer de juiste keuze te maken: de enige persoon die rijdt, is degene die niet gedronken heeft. Eén op de vijf Nederlanders die nog achter het stuur moeten, laat zich toch wel eens overhalen nog een extra drankje te drinken. Jongeren geven aan dit sneller te doen dan ouderen.“ Een boodschap die dus belangrijker is dan ooit.

Op zoek naar de beste Nederlandse driver

Via de Player 0.0 competitie gaat Heineken® op zoek naar de beste bestuurder. Iedereen in Nederland (18+) kan zich kwalificeren voor de finales van Player 0.0. Dit doe je door een tijd neer te zetten op het circuit van Zandvoort in de F1- game van EA Sports en hiervan een screenshot te delen via de competitiepagina. Op zondag 27 augustus strijden de 18 snelste racers van Nederland tegen elkaar in de Heineken® Fanzone op het circuit van Zandvoort.

Zij maken kans op de ultieme hoofdprijs: een plek in de internationale SIM-race finale tegen winnaars uit andere landen én Max Verstappen! Maar, niet alleen mensen die de snelste tijden neerzetten komen in aanmerking voor een finale in Zandvoort. Er zullen ook 18 wildcards worden verdeeld onder de overige spelers, die op zaterdag 26 augustus tegen elkaar kunnen racen op het hoofdpodium in de Fanzone op de Heineken Dutch Grand Prix.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heineken NL (@heinekennl)

Internationale finale

Player 0.0 is een internationaal fenomeen, dat beschikbaar is voor fans van Heineken® en de Formule 1 in Australië, Canada, Nederland, Mexico, Brazilië en de Verenigde Staten. De internationale finale vindt later dit jaar plaats. Meer info over de voorwaarden en spelregels vind je hier.