Wheels

Heineken heeft primeur met ‘CaraFan’: racefans maken kans op een plekje in de paddock

Heineken heeft primeur met ‘CaraFan racefans maken kans op een plekje in de paddock

Echte racefans dromen van een dagje in de paddock. Rondlopen en rondkijken op de plek waar de coureurs en de monteurs hun werk doen. Even babbelen met de buren van een raceteam. Of een 0.0 biertje drinken met de monteurs. Het zou zomaar kunnen als je de beste plek op het circuit weet te winnen. Heineken presenteert namelijk: de CaraFan. Voor het eerst in de historie van de Formule 1 is er voor een ultieme racefan een campingplekje te bemachtigen midden in de paddock. Dit wil je meemaken!

De ‘CaraFan’: ultieme belevenis tijdens de Dutch GP

Het kloppend hart van de Formule 1 waar ieder team een motorhome heeft staan. Een eigen caravan voor een echte fan. Met een tuintje, een eigen bar met tap en een tv scherm waar je alles live kunt volgen. “Echt uniek” legt voormalig F1-coureur Giedo van der Garde uit. “Winnaars kunnen vanuit hun eigen CaraFan rustig aanschouwen hoe de teams zich voorbereiden op de race. En wanneer de rode lichten doven en het gaspedaal diep wordt ingedrukt sta je uiteraard vooraan om alle teams razendsnel aan je voorbij te laten gaan”.

Otto Esser, Marketing Manager Heineken: “De Formula 1™ Heineken® Dutch Grand Prix 2022 gaat bijna van start. Voor heel raceminnend Nederland gooien we met een tal van activaties alle remmen los. Want voor Heineken is de Formule 1 veel meer dan een race. We halen alles uit de kast om racefans een ultieme ervaring te geven. Zo staat onze unieke CaraFan in het hart van de F1, daar wil je zijn!”

Heineken-carafan-zandvoort

Hoe bemachtig je een plekje?

Uiteraard ga je niet zomaar de koning of koningin van de Carafan worden. Je moet er natuurlijk wel iets voor doen. Hoe dit precies in z’n werk gaat lees je hier. Heineken is op zoek naar drie geluksvogels die een vriend(in) mogen meenemen want de CaraFan is zowel op vrijdag tijdens de vrije trainingen, zaterdag tijdens de kwalificatie en zondag tijdens de race beschikbaar.

Ben jij al klaar voor de race? Volg Manly om op de hoogte te blijven van al het Formule 1-nieuws, de coureurs, hun vriendinnen, horloges en meer.