Women

Heidi Klum laat temperaturen stijgen met topless foto op Instagram

heidi klum

Heidi Klum is naar onze mening een van de allermooiste vrouwen die er op onze planeet rondloopt, en dat op 48-jarige leeftijd. Bij sommige mensen lijkt de tijd na een bepaalde leeftijd stil te staan, en mevrouw Klum is daar het perfecte voorbeeld van. Deze keer heeft ze ons weer verrast met een topless foto op Instagram.

Heidi Klum

Het supermodel Heidi Klum loopt al een tijdje mee in de internationale mode-industrie, en met groot succes. Ze is jarenlang een van de best betaalde modellen op aarde geweest, en natuurlijk het boegbeeld van Victoria’s Secret, net als onze eigen Romee Strijd. Ondanks dat Heidi de prachtige leeftijd van 48 jaar heeft bereikt, zit ze allesbehalve stil.

Tijdens het EK stond Heidi Klum nog vooraan de rij om Die Manschaft aan te moedigen. Niet letterlijk, maar wel met een heel kort afgeknipt shirtje van het Duitse nationale team. Dit deed ze waarschijnlijk samen met haar man Tom Kaulitz, een 31-jarige gitarist van de band Tokio Hotel.

Heidi Klum topless Instagram

Het maakt ons niet uit op welke manier de blondine het Duitse voetbalteam support. Een ding weten we in ieder geval zeker: mevrouw Klum ziet er altijd tiptop uit. Dit keer liet ze zich maar weer eens van haar beste kant zien toen ze topless aan het genieten was op het strand.

En daarmee zet ze de trend voort die al een tijdje duurt op Instagram. Zo poseerde Yolanthe Cabau niet lang geleden nog zonder bovenkleding aan. Dat geldt overigens ook voor de prachtige Lies Zhara, die met haar pikante foto het internet op zijn kop zette.