Women

Heidi Klum en dochter Leni poseren samen in prachtige lingerie

Heidi Klum

De dochter van topmodel Heidi Klum heeft onlangs samen met haar moeder een fotoshoot gedaan. Net zoals haar moeder is Leni Klum een beeldschone verschijning, dus dat we haar samen in de video van een fotoshoot mogen bewonderen is een ware sensatie. De beelden liegen er niet om, Heidi en Leni in lingerie zijn een lust voor het oog.

Leni Klum met moeder in lingerie

Heidi Klum weet wel vaker alle tongen los te maken met foto’s op Instagram. Zo verscheen ze onlangs topless voor de camera en werd ze gefotografeerd toen ze zonder kleren in bed lag te relaxen. Ze weet dus hoe ze lingerie het beste tot zijn recht kunt laten komen, en dat heeft ze dochter Leni ongetwijfeld geleerd. De beelden van de fotoshoot zijn het toonbeeld van vrouwelijke perfectie, want ze zijn beiden prachtig.

Heidi Klum laat wel vaker de temperaturen stijgen met verleidelijke foto’s, maar dochter Leni kan er ook wat van. Samen met haar moeder zet ze een prestatie neer waar veel modellen jaloers op kunnen zijn. Ze poseren in lingerie voor lingerie merk Intimissimi, waarbij ze benadrukken dat ze de liefde tussen moeder en dochter vieren, en hoe zelfverzekerd en mooi een vrouw zich kan voelen in lingerie. Wij zijn het daar na het zien van deze beelden volkomen mee eens.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leni Olumi Klum (@leniklum)

Heidi Klum met dochter in fotoshoot op Instagram

De Duitse Heidi heeft talloze volgers op Instagram, waar de eveneens prachtige landgenote Pamela Reif ook bij hoort. Misschien kunnen ze een keer een fotoshoot samen doen, waarbij Leni Klum uiteraard niet mag ontbreken. Wij zijn in ieder geval trots op zoveel schoonheid, en besteden daar graag wat extra aandacht aan. Het topmodel en haar dochter zijn in ieder het geval het gesprek van de dag in de modellenwereld.

We hebben de adembenemende beelden van Heide en Leni Klum onder dit artikel geplaatst, en die mag je zeker niet missen. Leni Klum is inmiddels ook een veelgevraagd model, dus de zoete appel valt niet ver van de boom. We verwachten dus nog veel te horen en zien van deze mooie dame, die net zoals haar moeder de pure schoonheid van een vrouw op fenomenale wijze weet uit te beelden. (Swipe naar rechts).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)