heidi-klum-decollete-foto-instagram
Women

Heidi Klum showt goud versierde decolleté op Instagram-foto

Het Duitse topmodel Heidi Klum was onlangs nog het gesprek van de dag omdat ze samen met haar knappe dochter een fotoshoot in lingerie deed. De blondine heeft nu weer alle tongen los weten te maken door in een verbazingwekkende jurk met open decolleté op de rode loper bij de Grammy Awards te verschijnen. We bewonderen haar graag, dus staan we even stil bij deze oogverblindende foto’s.

Wereldberoemd topmodel

Heidi Klum staat al decennia aan de absolute top van de internationale modellenwereld. De knappe blondine is inmiddels 49-jaar, maar ziet er nog steeds adembenemend uit. Ze heeft nog steeds een geweldig figuur, en weet nog steeds haar volgers regelmatig te verbazen met een topless-foto op Instagram. Het is niet de eerste keer dat Heidi het niet zo nauw neemt met kleding.

Ze was enige tijd geleden in volle glorie te bewonderen toen ze een zonder kleren op bed lag, en daar een foto van deelde met haar volgers. Het wereldberoemde topmodel weet zonder moeite hoe ze de aandacht van haar volgers vast moet houden, iets wat ze recentelijk deed door op de rode loper te verschijnen in een jurk die niets aan de verbeelding over laat. Ze plaatste de foto’s van de jurk op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)

Heidi Klum verbaast volgers met open decolleté op Instagram

Het aantrekkelijke model laat dus wederom de temperaturen stijgen met een foto op Instagram. Ze ziet er fantastisch uit in de jurk, waarbij goud de boventoon voert. Heidi straalt als nooit tevoren, daarom past ze zeker in het rijtje met de mooiste vrouwen boven de 40 jaar. De blondine stal de show tijdens de Grammy’s met haar outfit, en liet haar 10,5 miljoen volgers op Instagram meegenieten.

We zien veel beroemde volgers tussen haar fans op Instagram staan, waaronder Jessica Simpson en landgenoten Pamela Reif, die we eerder bij ons voorbij zagen komen. Als we kijken naar de onderstaande foto dan kunnen we vaststellen dat Heidi Klum nog steeds aan de top staat, want met zo’n uiterlijk moet je wel een legende op de catwalk zijn. Check hieronder de foto’s van deze schoonheid.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)