Heidi Klum filmfestival cannes galajurk
Media

Bezoekers filmfestival Cannes verbouwereerd door Heidi Klum in nietsverhullende galajurk

Topmodel Heidi Klum staat erom bekend dat ze graag de grenzen opzoekt als het gaat om haar foto’s op Instagram. De knappe blondine is al decennialang een van de mooiste vrouwen ter wereld, en dat onderstreept ze regelmatig door pittige content op haar socials te plaatsen. Ze was onlangs in het Franse Cannes, en maakte daar een video waar miljoenen mensen het warm van krijgen.

Filmfestival in Cannes

Heidi Klum is niet alleen de catwalk gewend, ze staat ook zonder moeite te poseren op de rode loper. Ze was recentelijk op het Filmfestival in Cannes, het prestigieuze internationale Filmfestival waar Sydney Sweeney de afgelopen week ook de show wist te stelen met haar glanzende brassière. De dresscode is waarschijnlijk ‘less is more’ want veel vrouwelijke sterren verschenen schaars gekleed op de rode loper.

Heidi weet als geen ander hoe ze de aandacht op zich moet vestigen, en gebruikt haar royale decolleté graag om de schijnwerpers naar zich toe te trekken. Vrouwelijk schoon mag worden bewonderd, daarom stelde ze onlangs haar prachtige dochter voor aan het publiek, die ook grote stappen maakt in de modellenwereld. De twee deden enige tijd geleden samen een fotoshoot voor een lingeriemerk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)

Heidi Klum showt ‘Australian cleavage’ aan volgers op Instagram

Het 49-jarige topmodel Heidi Klum nam het er in het Franse Cannes lekker van. Ze had voor de gelegenheid een gele jurk aangetrokken waarbij ze een groot deel van haar voluptueuze borstpartij aan het grote publiek presenteerde. Volgens Britse media wist ze met haar jurk de show te stelen, en daar zijn haar miljoenen volgers het roerend mee eens, want de onderstaande video kan op veel likes en reacties rekenen.

Heidi Klum heeft het onmiskenbare talent om haar volgers op Instagram te verbazen met haar verleidelijke posts, en staat overduidelijk nog steeds aan de top. Ze past prima in het rijtje met de mooiste vrouwen boven de 40 jaar, want ze is nog steeds een topmodel in hart en nieren. Cannes was de afgelopen week de locatie waar film en vrouwelijk schoon elkaar ontmoetten, want de onderstaande kiekjes liegen er niet om.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)