Hebben: verander je smartphone in een Game Boy!

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Het is nu al mogelijk om via een paar kleine tweaks Game Boy spellen op je smartphone te spelen, maar hoe tof zou het zijn om echte cartridges te gebruiken? Met deze gadget is dat nu mogelijk. De Hyperkin SmartBoy is een case die je smartphone omtovert tot een echte Game Boy!

De case ondersteunt alle originele Game Boy en Game Boy Color spellen. Echte gameliefhebbers moesten er even op wachten maar de gadget is nu te koop en kost omgerekend zo’n 60 euro. Wel even blazen op je cartridge als je spelletje niet werk.

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....