HEBBEN Lidl komt met waanzinnig 6 persoons lounge eiland thumb
Tech

HEBBEN: Lidl komt met waanzinnig 6-persoons opblaasbaar lounge-eiland!

Lidl komt ook deze zomer weer met een retedikke gadget voor op het water. Elk jaar gaat er wel weer een nieuw soort luchtbed viral en dit jaar is het wederom Lidl die de show steelt. Een geheel eiland om met maar liefst 6 personen op te loungen!

Vorig vertelden we nog over het super cheape lounge-eiland van de Lidl die massaal door jullie werd gedeeld. Dit jaar pakt de Duitse prijsvechter letterlijk nog groter, want dit lounge-eiland biedt plaats voor maar liefst 6 personen!

Het eiland heeft bekerhouders en zelfs een koelvak voor koud pils. Ook heeft het grepen aan de zijkant zodat je er in kunt klimmen, altijd handig als je wat leuke dames tegenkomt midden op zee.

HEBBEN Lidl komt met waanzinnig 6 persoons lounge eiland 01 HEBBEN Lidl komt met waanzinnig 6 persoons lounge eiland

Is dit alles? Nee, want het lounge-eiland heeft zelfs een zonnedak zodat je schaduw kan pakken tijdens de heetste uurtjes. Wij zijn razend enthousiast en voor maar €159.99 ben jij eigenaar van jouw eigen eilandje. Bestellen kan via de webshop van Lidl Laat die zomer maar komen!

Lidl gaat dus ook dit jaar weer de strijd aan als het op toffe zomer gadgets aankomt. En op dit moment gaat Lidl wederom aan kop, want vetter dan dit 6-persoons opblaasbare lounge-eiland gaat het voorlopig niet worden!