HEBBEN Lidl komt met chill en cheap opblaasbaar lounge eiland thumb
Tech

HEBBEN: Lidl komt met chill en cheap opblaasbaar lounge-eiland

Ook Lidl gaat mee in de ‘opblaasbaar en goedkoop’ hype en komt dit jaar met een betaalbare maar luxe opblaasbaar lounge-eiland. Precies op tijd, want afgelopen maand kwam concurrent Aldi nog met opblaasbare jacuzzi’s en loungekussens.

Lidl gaat de strijd aan met een hele coole gadget: een opblaasbaar lounge-eiland voor op het strand of in je privé-zwembad. Bang zijn dat je verbrandt hoeft niet, want het ding is voorzien van een afneembaar zonnescherm met UV-filter.

Het lounge-eiland heeft 2 aparte luchtkamers en een comfortabele, stevige rugleuning met 2 geïntegreerde drankhouders. Perfect om je ijskoude biertjes binnen handbereik te houden.

d2f7126ccfa96f5ef1c30ec6edd1a29d

Rondom het lounge-eiland zit een touw waarmee je het lounge-eiland aan vast te binden. Zo voorkom je dat je alle kanten opdrijft, of kan je met een beetje geknutsel je luchtbed zelfs achter een langzaam varend bootje hangen.

Met een afmeting van plusminus 2 x 2 meter is het luchtbed groot genoeg om riant in je eentje op te liggen. En met een beetje passen en meten moet je hier zelfs met zijn tweeën of drieën op kunnen.

Het opblaasbaar lounge-eiland ligt vanaf volgende week maandag 4 juni bij de Lidl in de schappen. Zeker weten dat je ‘m niet mist? Reserveer er dan alvast een via de webshop. En het mooiste komt nog… Hij kost maar € 79,99!

181dbf589bac198423aa48a09a82f225

dae8fc7d05bdbd8c3d5025447e68d4b4

Met deze dikke aanbieding van de Lidl lijkt de strijd tussen de twee concurrenten te zijn losgebarsten. En op dit moment gaat de Lidl toch echt aan kop, want vetter dan dit opblaasbare lounge-eiland gaat het voorlopig niet worden!