Harnaaz Sandhu Miss Universe 2021
Media

Harnaaz Sandhu gekroond tot Miss Universe 2021 – officieel mooiste vrouw ter wereld

De Indiase Harnaaz Sandhu is officieel gekroond tot Miss Universe 2021 nadat deze prachtige vrouw de Paraguayaanse Nadia Ferreira en de Zuid-Afrikaanse Lalela Mswane versloeg in de finale. De uit Punjab afkomstige Sandhu vertegenwoordigde India op de 70e Miss Universe 2021, gehouden in Eilat, Israël.

Harnaaz Sandhu

Harnaaz Sandhu is een model en actrice, afkomstig uit Chandigarh. In het verleden won ze al verschillende schoonheidswedstrijden, en met succes. Ze is in het verleden al eens gekroond tot Miss Diva 2021 en Miss India Punjab 2019. Nu mag ze zichzelf officieel ‘de mooiste vrouw van het universum’ noemen.

Maar de prachtige Sandhu heeft ook gewerkt als actrice in verschillende Indiase Bollywood films als Yaara Diyan Poo Baran en Bai Ji Kuttange. Wie echter denkt dat Harnaaz alleen maar beauty is, komt van een koude kermis thuis. Momenteel is de 21-jarige brunette bezig aan haar master bestuurskunde.

Harnaaz Sandhu Instagram

Sinds haar bekendheid van de Miss Universe verkiezingen is haar Instagram volledig opgeblazen. Inmiddels is haar volgersaantal gestegen naar een indrukwekkende 971.000 volgers. Ze post regelmatig foto’s van haar fotoshoots voor haar volgers om van mee te genieten.

Helaas voor alle Nederlandse fans van de Miss Universe verkiezingen deed Nederland het niet erg goed. Julia Sinning, waarover we eerder een artikel schreven, eindigde niet in de top-16, en mocht dus eerder dan verwacht haar spullen pakken. Desalniettemin gunnen wij het Harnaaz van harte. Daarom hebben wij haar mooiste foto’s voor je uitgezocht: