Women

Basketbal-zusjes Hanna en Haley Cavinder scoren dubbele punten op Instagram

Basketbal zusjes Hanna en Haley Cavinder scoren dubbele punten op Instagram

Het is niet de eerste keer dat we een paar beeldschone tweelingzussen tegenkomen op internet, maar de basketbal-zusjes Hanna en Haley Cavinder scoren wat ons betreft extra punten. Deze twee dames zijn uitermate populair op social media, en daar verdienen ze een fortuin mee. Daarnaast zijn ze ook op het basketbalveld een regelrechte hit. Laten we even kennis maken met deze twee sportieve blondines.

Sportieve tweelingzussen

Aantrekkelijke zussen zorgen wel vaker voor verhitting om Instagram. We zijn de betoverende zusjes Mink nog niet vergeten. Ook Arlette Schuur heeft een paar waanzinnig mooie zusjes die Instagram eerder op zijn kop wisten te zetten. In het geval van Hanna en Haley Cavinder gaan we de grens over, naar de Verenigde Staten, want daar speelt de tweeling voor de Miami Hurricanes.

De twee blondines zijn 21 jaar jong, maar hebben samen al een indrukwekkende reputatie opgebouwd. Ze zijn aanstormende talenten, die beiden in de college competitie spelen en daar hoge ogen gooien. De prestaties van de twee blijven niet onopgemerkt, want ze zijn al gescout door de WNBA, de vrouwelijke tegenhanger van de NBA. De zusjes zijn echter ook ergens anders zeer succesvol in.

Hanna en Haley Cavinder zijn een hit op Instagram

Naast het feit dat Hanna Cavinder en Haley Cavinder zeer succesvol zijn op het basketbalveld zijn, ze ook een regelrechte hit op social media. We kunnen met alle oprechtheid zeggen dat ze er waanzinnig mooi uitzien, het vele sporten zie je terug in hun afgetrainde lichamen. Ze hebben honderdduizenden volgers op Instagram, en maar liefst 4,1 miljoen volgers op TikTok die het ongetwijfeld met ons eens zijn.

Deze twee Amerikaanse dames zijn minstens net zo mooi als de tweelingzusjes Pauline en Mathilde Tantot, die hun sportieve kwaliteiten regelmatig op de tennisbaan laten zien. We kunnen er zelfs vanuit gaan dat Hanna en Haley Cavinder makkelijk in het rijtje met de mooiste tweelingzussen in de wereld passen. We hebben een kijkje op het Instagram-account van de twee genomen, en daar hebben we geen spijt van gekregen.