Media

Handbalster Tess Wester laat harten sneller kloppen door stralende foto’s

Tess Wester

Als we het hebben over de meest geliefde Nederlandse sportteams, mag het vrouwenhandbalteam niet ontbreken. Keepster Tess Wester heeft de afgelopen jaren in het bijzonder bekendheid vergaard. Door haar killersmentaliteit op het veld en fantastische persoonlijkheid buiten het veld is ze door veel fans in het hart gesloten. Daarnaast is Tess Wester natuurlijk ook gewoon een fabuleuze vrouw.

Tess Wester Nederlands vrouwenhandbalteam

Tess Wester is bijna niet meer weg te denken uit de Nederlandse handbalsport. In haar jeugd werd al snel duidelijk dat het talent er bij Tess afspatte. Nadat ze alle jeugdteams van Oranje had doorlopen, maakte ze haar debuut in 2012. Een jaar later, in 2013, mocht ze voor het eerst mee naar het Wereldkampioenschap.

De dames hebben sinds 2015 op elk groot toernooi minimaal de halve finales weten te halen. In 2019 wonnen ze zelfs het Wereld Kampioenschap. Met die winst mogen ze zich bij de allerbeste van de wereld rekenen. Ook tijdens de Olympische Spelen die op dit moment worden gehouden zijn ze erbij.

Olympische sporters worden wel vaker uitgelicht voor zowel hun sportieve prestaties als stralende uiterlijk. Zo schreven we eerder al over oranje leeuwin Jackie Groenen die menig mannenhart stal door haar geweldige foto’s. Ook liet Inge de Bruijn zien op 47-jarige leeftijd nog steeds topfit te zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tess Lieder (@tessiewester)

Tess Wester Instagram

Aan de sportieve prestaties van Tess Wester hebben we weinig aan te merken. Haar prijzenkast spreekt boekdelen. Toch kunnen we het stralende uiterlijk van de blondine niet onder stoelen of banken steken. Met haar 163.000 op Instagram zijn wij niet de enige die fan zijn van de 28-jarige Heerhugowaardse.

Van haar stralende lach zal menig hart ongetwijfeld sneller kloppen. Of Tess nou aan het zwembad zit, keihard aan het trainen is in de gym of een wijntje aan het drinken is op het terras, haar foto’s stellen nooit teleur. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van de allermooiste foto’s van onze favoriete handbalster:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tess Lieder (@tessiewester)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tess Lieder (@tessiewester)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tess Lieder (@tessiewester)