halsband_hond
Tech

Deze halsband vertaalt het blaffen van jouw hond in een scheldpartij

Wij zijn gek op trouwe viervoeters. Niets is zo leuk als lekker spelen met je hond. Soms zou je wel eens willen weten wat er nou allemaal in zijn of haar hoofd omgaat. Vanaf nu kun je goede gesprekken voeren met jouw hond door middel van een bijzonder speciale halsband.

Scheldende halsband

Een Amerikaans bedrijf (hoe kan het ook anders) heeft namelijk een halsband gemaakt die het blaffen van jouw hond omzet in een knallende scheldpartij. Vooral leuk effect als je jouw hond uitlaat bijvoorbeeld. Kijk wel uit dat je niet de hele buurt achter je aan krijgt.

hond

Voor maar 60 dollar heb jij deze geniale gadget in huis. Hoe het werkt? Zodra jouw hond begint te blaffen begint het apparaatje te schelden. De ‘fucks’ en ‘bullshit’ vliegen je om de oren. Vooral leuk als je over straat loopt en mensen nietsvermoedend een scheldende hond horen. Een beetje maf is het natuurlijk wel maar wij kunnen er de humor wel van inzien.

Momenteel is het product uitverkocht en moeten we dus wachten op een nieuwe collectie. Zorg daarom dat je deze site goed in de gaten houdt. Het bedrijf achter de halsbanden geeft wel een waarschuwing af aan alle geïnteresseerden: “De halsband is in geen enkele vorm bedoeld als hondentraining of als oplossing om je hond minder te laten blaffen.” Liever een uitgeruste en positieve hond? Dan is deze Pets Beside Bunk wellicht iets voor jou.