Life

De leukste Halloween events om met je vrienden heen te gaan

De leukste Halloween events om met je vrienden heen te gaan

Het is alweer bijna Halloween, dus tijd voor een vet feestje. Heb jij na twee magere jaren wel weer eens zin om hard te feesten tot in de kleine uurtjes? Kijk dan eens naar deze toffe Halloween-feesten. Stuk voor stuk leuk om met je maten heen te gaan en de tijd van je leven te hebben.

1. Crazy Sexy Cool Halloween Festival – Zuiderpark Rotterdam, 29 oktober

In het Zuiderpark in Rotterdam wordt op 29 oktober het Crazy Sexy Cool Halloween Festival georganiseerd. Het belooft een spektakel te worden. Op het terrein komen namelijk verschillende spookhuizen met allerlei creeps, scare zones met acteurs die je laten sidderen van angst en stages waar dj’s en andere artiesten de lekkerste muziek draaien. Daar wil je bij zijn!

2. Happy Halloween – Ziggo Dome, 4 november

Hou jij van Halloween én van hard feesten? Ga dan op 4 november naar Happy Halloween in de Ziggo Dome. Bij dit feest kan je tot in de late uurtjes helemaal los gaan op toffe beats van artiesten als Tony Junior, La Fuente en de Q-Music dj’s Domien Verschuuren en Menno Barreveld. Het thema is Scary Glam. Haal je mooiste Halloween kostuum maar alvast uit de kast!

3. Smèrrig Halloween Festival – Brabanthallen Den Bosch, 22 oktober

Trommel je beste vrienden op en ga op zaterdag 22 oktober ‘smerig’ los tijdens het Smèrrig Halloween Festival in de Brabanthallen in Den Bosch. De line-up ziet er goed uit met artiesten als The Partysquad, Jody Bernal, Dries Roelvink en FeestDJRuud. Dos je lekker uit want niets is hier te gek.

4. The Halloween Cruise – Amsterdam, 29 oktober

Tijdens deze gave cruise kan je tot diep in de nacht je beste moves showen op heerlijke R&B en House muziek. Er zijn drie zalen met creepy Halloween decoratie. Hier zijn gave acts en lichtshows te zien. Er is geen officiële dresscode, maar het is de bedoeling dat je outfit zo creatief en origineel mogelijk is.

5. De Halloween Run – Almere Buiten, 29 oktober

De Halloween Run is geen feest waar je tot in de kleine uurtjes met de voetjes van de vloer gaat op lekkere muziek. Je bent echter wel actief bezig, namelijk met wegrennen voor de meest enge figuren. Je kan kiezen voor een wandeling van 2,5 of 5 kilometer. Onderweg kom je de meest angstaanjagende zombies, clowns – en ander gespuis tegen – die je de stuipen op het lijf jagen. En dan wil je nog maar een ding: zo snel mogelijk benen maken. Durf jij het aan?