Hakim Ziyech verwend zichzelf met deze villa van 44 miljoen
Life

Hakim Ziyech verwent zichzelf met deze enorme villa van 4,4 miljoen

Het zijn zware dagen voor Ajax. Sinds gister uitgeschakeld in de Europa League door theaterclub Getafe, veel blessures en de allerbeste speler heeft onlangs bij Chelsea getekend. Hakim Ziyech heeft eindelijk zijn transfer verdiend na jarenlang een van de beste spelers te zijn op de Nederlandse velden. Good for him!

Hij heeft logischerwijs financieel een enorme klapper gemaakt met zijn overstap. Hij vertrok voor ruim veertig miljoen euro naar Londen. Met een vijfjarig contract kun je er van uitgaan dat hij de rest van zijn leven niet meer hoeft te werken. Daarom besloot hij zichzelf te belonen met een hele dikke villa. Deze villa kostte hem 4,4 miljoen, exact wat hij per jaar gaat verdienen bij Chelsea.

Zijn nieuwe huis staat in Vinkeveen en is maar liefst 570 vierkante meter groot. Het huis heeft daarnaast alles waar je van droomt als man. Noem bijvoorbeeld een verwarmde garage voor drie bolide’s, een verwarmd buitenzwembad, een binnenzwembad, hobbyruimte aka mancave, een eigen botenhuis, een bizar grote tuin met terras, lounge, open haard en een aanlegsteiger voor zijn nieuwe boot. Het is je gegund Hakim! Check de foto’s alvast hieronder:

Hakim Ziyech verwend zichzelf met deze villa van 44 miljoen1

Hakim Ziyech verwend zichzelf met deze villa van 44 miljoen2

Hakim Ziyech verwend zichzelf met deze villa van 44 miljoen3

Hakim Ziyech verwend zichzelf met deze villa van 44 miljoen4

Hakim Ziyech verwend zichzelf met deze villa van 44 miljoen5