hailey bieber
Women

Hailey Bieber deelt pikante lingerie-foto in Victoria’s Secret

Als we pure schoonheid een naam konden geven dan zou Haley Bieber als eerste bij ons opkomen. Dit model heeft alles waar een man van droomt, en meer. Het wereldberoemde model loopt voor de meest exclusieve merken op de catwalk, en ook voor een lingerieshoot draait ze haar poezelige handjes niet om. Ze deed onlangs een shoot voor Victoria’s Secret, en dat leverde prachtige foto’s op.

De vrouw van superster Justin Bieber

De 25-jarige Hailey Bieber is getrouwd met de wereldberoemde zanger Justin Bieber. De twee trouwden in september 2018 en zijn sindsdien onafscheidelijk. Ondanks het feit dat de twee enige huwelijksproblemen hebben gehad zijn ze nog steeds samen. Wij vinden dat niet gek, want zo’n aantrekkelijk topmodel laat je toch niet lopen? Om het geld hoeft ze het niet te doen, het eigen vermogen van Hailey is indrukwekkend.

Justin en Hailey Bieber hebben samen een vermogen waar de meeste mensen op aarde alleen maar van kunnen dromen. Ze hebben aan werk geen gebrek, want ze staan aan de top. Hailey werkt regelmatig voor modemerken Guess, Ralph Lauren, en Tommy Hilfiger. Dat ze daar uitstekend voor betaald krijgt mag duidelijk zijn. Daarnaast verdient de knappe Hailey ook prima met haar werk als actrice en presentatrice.

Hailey Bieber deelt lingerie-foto op Instagram

Het supermodel had laatst een fotoshoot voor lingeriemerk Victoria’s Secret, het merk waar Doutzen Kroes ook regelmatig mee samenwerkt. Hailey deelde een foto van het resultaat en die is adembenemend. De brunette weet haar indrukwekkende 48,9 miljoen volgers te hypnotiseren met haar prachtige uiterlijk. Op de onderstaande foto staat ze in een heerlijk groen setje terwijl ze leunt op de eerste letters van het lingeriemerk.

Jong, uiterst succesvol, en beeldschoon, dat zijn de drie woorden die we kunnen bedenken als we deze prachtige verschijning moeten omschrijven. Net zoals Heidi Klum eerder deed weet Hailey de internationale catwalk te domineren met haar verleidelijke uiterlijk. Wij kijken graag naar vrouwelijk schoon, dus zijn haar foto’s altijd welkom op onze Instagram tijdlijn. Hailey Bieber is zonder twijfel de definitie van schoonheid.