hailey-bieber-jurkje-instagram
Women

Hailey Bieber verrast volgers met pikant jurkje op Instagram

We kennen haar allemaal als de prachtige vrouw van superster Justin Bieber: Hailey Bieber. Hailey is inmiddels al 3 jaar getrouwd met de zanger en ze zijn nog steeds gek op elkaar. We begrijpen Justin wel, Hailey is namelijk echt wifey material. Het model laat vaak van zich spreken op verschillende social media kanalen en brak gisteren het internet. Hoe? Door een foto te plaatsen in een jurkje waar je U tegen zegt.

Hailey Bieber: topmodel en wifey material

Hailey is de dochter van Stephan Baldin, de jongste van de bekende broers Baldwin. Dochterlief stond dan ook snel zelf zin de schijnwerpers en ze is gemaakt voor de showbizz wereld. Hailey heeft daarnaast een Italiaans/Braziliaanse moeder. Papa Baldwin is van Engelse, Ierse, Franse, Duitse en Schotse afkomst. Het resultaat is een prachtige vrouw.

Hailey Bieber tekende in 2014 een contract bij het New Yorkse bureau Ford Models. Hailey Bieber was te zien in verschillende magazines zoals LOVE,V, iD en Tatler. Ze heeft verschillende keren in de Amerikaanse Vogue gestaan. Daarnaast is ze model voor onder andere Tommy Hilfiger, Dolce & Gabbana, Calvin Klein en Ralph Lauren. Hailey Bieber heeft niet stil gezeten en dat is te merken, het 25-jarige model heeft nu dan ook een indrukwekkend vermogen van 17.5 miljoen euro.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Corey Tenold (@coreytenold)

Hailey breekt het internet

Op Instagram gaat Hailey uiteraard ook als een speer. Ze heeft maar liefst 48.4 miljoen volgers op haar kanaal. Dit komt door de zeer fijne plaatjes die ze daar plaatst. Vrouwen willen haar zijn en mannen zijn verliefd op Hailey. Een goede mix van volgers heeft ze bij elkaar geraapt.

Om de nieuwe maand te vieren plaatste Mevrouw Bieber een prachtige fotoreeks. In een roze/oranje jurkje flaneert ze op de gram. Hailey laat zien wat ze in huis heeft en is niet bang om haar lichaam te tonen. We geven haar groot gelijk! Geniet mee van deze beauty.