Women

Hailey Bieber showt haar topfitte lichaam op bikini-foto

Hailey Bieber instagram

Hailey Bieber, topmodel en het liefje van superster Justin Bieber, heeft zich op Instagram wederom van haar mooiste kant laten zien. De blondine kan niet wachten tot de zomer aanbreekt, en heeft voor het gemak een tropische bestemming uitgekozen om een paar zomerse foto’s te maken. Ze trok voor de gelegenheid een bikini aan die iets aan de krappe kant lijkt, maar daar zal niemand problemen mee hebben.

Vriendin van Justin Bieber

Het is niet de eerste keer dat Haily Bieber op social media de show weet te stelen met haar uiterlijk. De aantrekkelijke Hailey werkte eerder samen met lingeriemerk Victoria’s Secret, en plaatste foto’s van de pikante lingerie-shoot op Instagram. Het merk werkt vaker samen met mooie dames, zoals onze eigen Doutzen Kroes. Justin Bieber kon het knappe model niet weerstaan, en zijn al enige tijd getrouwd.

Het gezamenlijke vermogen van Justin en Hailey Bieber liegt er niet om, de twee zijn uiterst succesvol in hun werk, vooral het vermogen van Justin Bieber is hard gestegen na de verkoop van zijn muziekrechten. Hailey Bieber is ook een superster, en zeer geliefd onder fotografen, die haar regelmatig in lingerie of een uitdagend jurkje voor de camera krijgen.

Hailey Bieber deelt pikante bikini-foto op Instagram

Het supermodel heeft het erg druk met haar carrière, maar ze neemt ook de nodige tijd voor ontspanning. Financieel kan ze een periode van rust makkelijk hebben, want het vermogen van Hailey Bieber is zeker indrukwekkend te noemen. Op de onderstaande foto’s zien we de knappe blondine genieten van zon, zee, en strand, en laat in de caption weten dat ze klaar is voor de zomer.

Op de foto draagt ze een krappe felgekleurde bikini terwijl ze op een supboard geniet van een azuurblauwe zee, onder een felblauwe lucht.
Het topmodel geniet met volle teugen van haar zonnige uitstapje, en laat haar waanzinnige fanbase van 49,4 miljoen Instagram volgers meegenieten. Het is niet bekend of echtgenoot Justin mee was op het uitstapje, maar als dat wel het geval was dan had hij in elk opzicht een fantastisch uitzicht.