Gucci lanceert een collectie speciaal voor huisdieren 1
Style

Gucci lanceert een collectie speciaal voor huisdieren

Gucci blijft maar met verassende collecties en samenwerkingen komen. Zo bestaat er tegenwoordig een Gucci restaurant en is er onlangs nog een samenwerking uitgebracht tussen Gucci x Adidas. Dit keer deelt het Italiaanse modehuis een wel heel schattige collectie. Eentje die niet voor jou is, maar voor je schattige viervoeter!

Gucci voor je huisdier

Vorig jaar September bracht Gucci de Gucci Lifestyle-lijn uit. De nieuwe collectie voor je huisdier is onderdeel van de Gucci Lifestyle-lijn. Heb jij een hele schattige hond of kat? Dan kan je nu een Gucci tuigje, halsband, riemen, truien of pakjes kopen voor je huisdier!

Het welbekende dubbele G-logo is te vinden op de gehele collectie. Je huisdier kan nu eten in style want er zijn ook water en voerbakjes aanwezig. Ga je op vakantie? Er zijn ook reismanden en dieren bedden te koop. Klinkt allemaal wel heel fancy voor een huisdier, is het ook.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @gucci


Gucci Lifestyle-lijn

De collectie bevat meubels en andere items die je hart sneller doen laten kloppen. Het is een dreamy collectie waarbij je van alles kan kopen voor thuis. Van Gucci notebooks (voor zo’n 500 euro) tot aan Gucci accessoires voor je huis. Als we heel eerlijk met je zijn: het ziet er prachtig uit, maar de prijs? Je kan wel merken dat het Gucci is.

Prijzen voor de huisdier collectie

Zoals we al hadden verklapt, Gucci is prijzig. Stel nu dat je het goedkoopste item wil kopen uit de collectie, dan betaal je alsnog 150 euro. En dat voor een AirTag-houder. Het allerduurste item? Dat is een dierenbedje (met geometrische print) met een prijskaartje van maar liefst 65.00 euro.

Wil je gewoon dat je huisdier warm blijft? Dan kan je voor 350 euro een Gucci (met aardbeien print) trui kopen. De prijzen liggen tussen de 150 tot 6.500 euro. Zo heb je voor 320 euro een leren drollen zakhouder. Een gouden leiband voor 450 en die leuke porseleinen waterbakjes? Daar mag je 510 euro voor neerleggen.

Duurzaam en stijlvolle items

De stijlvolle items zijn niet alleen mooi om naar te kijken maar zijn ook duurzaam. Zo is de huisdieren collectie gemaakt van gerecycled katoen, polyester en Demetra. Demetra is een bio-based stof van het Italiaanse modehuis.

De prachtige kleurrijke beelden zijn gefotografeerd door fotograaf Max Siedentopf. Check de beelden om te zien hoe schattig deze collectie is. Check vooral deze ultra schattige collectie. Wie weet loopt je huisdier volgende week wel in een Gucci trui rond.

Gucci lanceert een collectie speciaal voor huisdierengucci huisdieren collectie 3gucci huisdieren collectie 5Gucci lanceert een collectie speciaal voor huisdieren manly