Women

Gua De Lupe Nelissen is de mooiste makelaar van Bonaire

Gua De Lupe Nelissen

Bonaire is een prachtig eiland. Het klimaat is heerlijk, de omgeving prachtig, en je krijgt er flink wat vitamine D binnen. De perfecte plek om te wonen, althans, dat zou de knappe makelaar Gua De Lupe Nelissen zeggen, want zij is een makelaar op Bonaire. De blondine heeft een druk leven, want ze is naast makelaar ook een model die graag bikini’s showt, en haar vrije tijd graag invult met alles wat positiviteit genereert.

Makelaar en model

Laat je niet misleiden door de jonge leeftijd van deze blonde schoonheid, want ze is met haar 20 jaar een dame die haar doelen duidelijk voor ogen heeft. Ze werkt hard aan een lucratieve loopbaan in de makelaarswereld, maar ze gooit haar charmes ook graag in de strijd voor de camera, want ze is een beauty die graag op de gevoelige plaat wordt vastgelegd.

Gua De Lupe woont en werkt op Bonaire, het eiland waar onze eigen Jutta Leerdam afgelopen zomer ook nog was te vinden. Ze weet daar zonder twijfel de volledige aandacht te krijgen van potentiële huizenkopers, want een rondleiding van zo’n mooie dame kun je gewoon niet afslaan. De kans is dan ook groot dat je na een bezichtiging meteen je handtekening onder het contract zet, want ze is werkelijk betoverend.

Gua De Lupe Nelissen is de mooiste makelaar op Instagram

We komen niet vaak vrouwelijke makelaars tegen die het prima zouden doen als internationaal model. In Nederland is de onweerstaanbare Robin Hamersteen die huizen als warme broodjes weet te verkopen, op Bonaire zal dat in het geval van Gua De Lupe waarschijnlijk hetzelfde zijn. Naast een carrière als model werkt de blondine ook als model voor Loavies, een merk dat bikini’s verkoopt.

Haar 15,4K volgers op Instagram kunnen haar misschien herkennen van de FHM500, waar ze vorig jaar een plekje in wist te bemachtigen. Net zoals Loesje Rambaldo past ze prima tussen alle mooie vrouwen in het magazine. Gua De Lupe werkt aan haar doelen op een zonovergoten en tropisch eiland, en dat doet ze op verleidelijke wijze, want wie wil er nou geen huis kopen van zo’n prachtige verschijning?