GTA 5 is deze week gratis te downloaden via Epic Games
Tech

GTA 5 is deze week gratis te downloaden via Epic Games

Een van de games waar we de meeste uren aan hebben gespendeerd blijft GTA. Waar we ooit verliefd werden op San Andreas en Vice City spelen we nu vooral GTA 5. En heb je dit spel onlangs aangeschaft? Dan zou ik deze snel terugbrengen als dat nog kan. Je kunt het spel sinds gister namelijk helemaal gratis downloaden. Een addertje onder het gras? Nope, het is echt geheel gratis!

Rockstar komt met deze vette actie in samenwerking met Epic Games. De aanbieding loopt tot 21 mei dus je kunt de game het beste zo snel mogelijk downloaden. De reden dat Epic Games de game jou gratis laat downloaden is om met streamingdienst Steam te concurreren. Om Steam aan te vallen kun je nu elke week een gratis game downloaden via Epic Games. En deze keer is dat dus GTA 5. Strakke actie van Epic Games!

GTA 5 gratis downloaden als Windows editie

Mocht je liever op de console spelen dan raden we je wel aan om GTA gewoon aan te schaffen. De download actie is namelijk alleen beschikbaar als Windows-editie. Maar ook op de pc is dit een heerlijke game om te spelen. Je kunt GTA 5 via deze link downloaden.