Feyenoord
Geld & Carrière

Deze voetballers zijn de grootverdieners van landskampioen Feyenoord

Op het moment van schrijven is het een groot feest op de Rotterdamse Coolsingel, want Feyenoord wordt gehuldigd. De voetbalclub heeft voor het eerst sinds 2017 de schaal weer in handen, en daar zijn niet alleen fans en supporters uitzinnig over, ook de voetballers van Feyenoord zijn trots op deze prestatie. De topsporters worden goed betaald voor hun talent, maar er zijn een aantal spelers die met kop en schouders boven de rest uitsteken als het gaat om het bedrag op het salarisstrookje.

Landskampioen 2022/2023

Toen de klassieker Ajax-Feyenoord enige tijd geleden werd gespeeld, hebben we de grootverdieners van beide voetbalclubs al eens uitgelicht. Talent mag worden beloond, en dat gebeurt dan ook. De Rotterdamse voetbalclub is uitzinnig over het feit dat ze de landstitel in handen hebben, en daar verdient Feyenoord flink wat geld mee. Ook de spelers van de club mogen niet klagen, zo verdient Orkun Kokçü een lekker jaarsalaris als balkunstenaar.

Dat er veel geld in de voetbalwereld omgaat is duidelijk. Niet alleen de spelers van topclubs krijgen een royaal salaris op hun bankrekening bijgeschreven, ook succestrainers zoals Feyenoord-trainer Arne Slot zien de groene cijfers op hun bankrekening alleen maar groeien. De prestaties liegen er niet om, Feyenoord heeft de landstitel binnen, en bewijst hiermee dat de club een aantal topspelers in het elftal heeft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord)

Grootverdieners Feyenoord

Laten we voorop stellen dat het salaris van de topspelers van Feyenoord verbleekt bij dat van internationale sterren, zoals Cristiano Ronaldo, maar ze mogen zeker niet klagen. Het feit dat ze de Rotterdamse voetbalclub naar de overwinning hebben getrapt is een enorme boost voor hun carrière. De spelers hebben naast een riant salaris ook eeuwige roem vergaard, want het winnen van de landstitel is zonder twijfel een waardevolle kroon op hun werk.

De grootverdieners van Feyenoord hebben we via een recente bron samen kunnen stellen. De eerste plek is voor Sebastian Szymański, met €2,231,840 per jaar. De tweede plek is voor Oussama Idrissi, met €1,085,760, op nummer drie staat Fredrik Bjørkan met €1,025,440. Op de vierde plek staat Dávid Hancko met €904,800, en de hekkensluiter is Santiago Giménez met een jaarsalaris van €904,800. Deze vijf spelers zijn op dit moment de grootverdieners bij de Rotterdamse club.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord)