Living

Grootouders bouwen gigantisch Harry Potter huis voor kleinkind

Deze opa en oma maakten een enorm Harry Potter huis voor hun kleinkind1

Harry Potter blijft voor veel mensen de meest legendarische filmreeks ooit gemaakt. Voor veel kinderen – en volwassenen – is het de ultieme droom om ooit eens op Zweinstein rond te lopen. Dit was ook de droom van Logan Dunlop. Ze werd 2 jaar oud maar helaas kreeg ze geen uitnodiging voor de toverschool. De grootouders van Logan bedachten daar iets heel erg moois op.

Opa en oma bouwen Harry Potter huis

De opa en oma lieten namelijk een enorm Harry Potter huis bouwen voor hun kleinkind. Met details van binnen en buiten. Het speelhuis heeft maar liefst twee verdiepingen en heeft veel invloeden uit de films en boeken. Denk aan Wegisweg en het beroemde treinstation.

Kosten noch moeite zijn gespaard voor dit bizarre cadeau. Het schijnt dat het zeker een ton heeft gekost om dit te laten maken. Ook van binnen is aan alles gedacht. Zo zijn er bijvoorbeeld ingelijste portretten van Harry, Ron en Hermelien.

Ook ontbreekt er uiteraard geen grote plattegrond van Zweinstein en zijn er stoelen in de vorm van uilen te vinden. Bekijk de foto’s hieronder. Wie zou hier ook dolgelukkig van worden?

Grootouders bouwen Harry Potter huis

Grootouders bouwen Harry Potter huis

Grootouders bouwen Harry Potter huis

Grootouders bouwen Harry Potter huis

Grootouders bouwen Harry Potter huis

Meer bijzondere doe-het-zelf bouwprojecten zien? Deze vrouw bouwde een kroeg in de achtertuin zodat haar man vaker thuis bleef.