Eloise van Oranje appartement Amsterdam
Living

Maak kennis met gravin Eloise van Oranje en haar appartement in Amsterdam

Voor wie Eloise van Oranje nog niet kent: Eloise van Oranje, gravin van Oranje-Nassau is vijfde in lijn van de Nederlandse troonopvolging. Ondanks dat het leven van Eloise van Oranje onder een vergrootglas ligt, wil de 20-jarige het liefst zo normaal mogelijk worden behandeld. De ‘gravinfluencer’ studeert sinds augustus 2020 aan de Hotelschool in Amsterdam en is daarom ook verhuisd naar de hoofdstad. 

Wie is Eloise van Oranje?

Haar naam verklapt natuurlijk al dat ze onderdeel is van de koninklijke familie. Eloise van Oranje is de dochter van Laurentien Brinkhorst en Constantijn der Nederlanden. Eloise van Oranje mag prinses Beatrix oma noemen want zij is het eerste kleinkind van onze voormalige koningin. Veel mensen kennen haar ook door haar Instagram of Tiktok account. Inmiddels heeft ze meer dan 300.00 Instagram followers, vandaar dat de term ‘gravinfulencer’ is ontstaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ELOISE (@eloisevanoranje)


Nieuw hoofdstuk voor Eloise

Op 27 Juni deelt de ‘gravinflunecer’ met trots dat ze is verhuisd. Zo schrijft ze ‘’heel dramatisch, maar het voelt als een nieuw hoofdstuk. Ik heb heel veel zin om van alles erover te delen met jullie. Ik kan ook niet wachten om op mijn nieuwe plekje te wonen’’. Haar nieuwe hoofdstuk begint in onze hoofdstad: Amsterdam.

Samenwonen met vriendinnen in Amsterdam

Veel mensen dachten dat de ‘gravinfluencer’ haar eigen stekkie had gekocht. Of dat zij papa of mama lief heeft aangekeken. Niks is minder waar. Het appartement in Amsterdam-West deelt zij met twee vriendinnen. Het appartement is ook helemaal niet gekocht, maar het gaat om een huurwoning. De maandelijkse huur is 1650 euro per maand. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 56 vierkante meter.

De meiden hebben drie kamers, waaronder twee slaapkamers en een badkamer. Als de ‘gravinfluencer’ wilt ontspannen kan ze heerlijk tot rust komen in band. Ook hebben de drie vriendinnen een heerlijk balkon waar ze kunnen genieten van de zon. Benieuwd hoe Eloise van Oranje woont? Check de beelden via Bekende Buren.