Food & Drinks

Win 10 jaar lang gratis pindakaas van De Pindakaaswinkel

pindakaas,de, pindakaaswinkel

Gisteren was het nationale pindakaasdag. Een feestelijke ode aan het lekkerste beleg op deze aardbol. Ben jij ook zo dol op pindakaas? Dan hebben we geweldig nieuws voor jou. De Pindakaaswinkel geeft maar liefst 10 jaar gratis pindakaas weg aan degen met een gouden ticket. 

10 jaar lang gratis pindakaas

De Pindakaaswinkel pakt even flink uit. Om jouw leven een stuk leuker te maken geven ze 10 jaar lang jouw favoriete beleg weg. Je kunt voor de standaard pindakaas gaan, het is ook leuk om een beetje te experimenteren. De Pindakaaswinkel heeft een enorm ruim assortiment met verschillende soorten.

Een echte pindakaaskenner gaat hier sowieso super lekker op. De Pindakaaswinkel komt met onder andere Kokos Zeezout, Witte Chocolade, Karamel en Karamel Zeezout. Allemaal smaken die je moet proeven. Onze redactie heeft tegenwoordig een dagtaak aan het proberen van verschillende pindakaassoorten.

de, pindakaaswinkel, pindakaas
Foto: Marit Veringmeier Fotografie

Altijd een pot in huis

De Pindakaaswinkel viert deze maand hun 5-jarig jubileum. Dit moet natuurlijk met hun klanten gevierd worden. Dit feestje bekronen ze met een prachtige hoofdprijs. Je maakt namelijk kans op tien jaar gratis pindakaas. Tot 2031 zit jij dus helemaal goed en heb je altijd een pot in huis.

Sinds gister maak jij kans op deze prachtige prijs. Hoe doe je mee? Je moet tussen nu en 21 februari een pot pindakaas kopen, in de webshop, van deze pindakaasbazen. Er zit een gouden sticker verstopt in een van de potten. De winnaar kan voortaan zwemmen in pindakaas.

Geen gouden ticket gevonden? Niet getreurd. Er zijn ook twintig zilveren stickers waarmee je kans maakt op een jaar lang gratis pindakaas. Bestel hier een pot.