Media

Hier kijk je de F1 Grand Prix Zandvoort komend weekend gratis

gratis-formule-1-grand-prix-zandvoort-nos

De komende week staat letterlijk alles in het teken van de Grand Prix van Zandvoort. Max Verstappen staat er geweldig voor en won gisteren overtuigend op het circuit van Spa. Zondag is dan eindelijk de Zandvoortse race aan de beurt. Geen tickets kunnen bemachtigen? Of kijk je sowieso liever vanaf de bank? Dan hebben wij goed nieuws: de NOS zendt komende zondag 4 september 2022 gratis de F1 GP Zandvoort gratis uit op tv voor heel Nederland. Je hebt dus geen Viaplay nodig komend weekend!

Gratis de Formule 1 GP van Zandvoort kijken op NOS

De NOS zal de uitzending van de Formule 1 Dutch Grand Prix Zandvoort voor geheel Nederland gratis beschikbaar maken. Viaplay is voor komend weekend dus eenmalig overbodig. Ook zijn er deze manieren om gratis naar de Formule 1 te kijken. Ook in de jaren na 2022 zorgt NOS ervoor dat het Formule 1 raceweekend in Zandvoort in alle Nederlandse tv-huishoudens gratis te zien is.

Zo hoef je komend weekend dus niks te missen van de avonturen van Max Verstappen, Charles Leclerc en Lewis Hamilton. De Nederlanders staat inmiddels met een straatlengte voor op nummer 2 Sergio Perez. Het team van Red Bull Racing staat ook bovenaan in het constructeurs klassement met 475 punten. Ferrari staat op plek 2 met 357 punten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1)

NOS en publiek blij

De NOS wil een bijdrage leveren en heel Nederland mee laten genieten van de Max Verstappen gekte. De Limburger heeft de harten van de racefans gestolen en is hard op weg om een van de grootste legendes in de autosport ooit te gaan worden. De Grand Prix van Zandvoort heeft door Verstappen een speciaal tintje gekregen en de tribunes zullen ogen als een Koningsdag.

“We zijn blij met deze uitkomst”, zegt Gerard Timmer, algemeen directeur bij de NOS. “Met dit rechtenpakket, met ruime samenvattingen van alle races en de Grand Prix van Zandvoort live, is de Formule 1 voor iedereen in Nederland toegankelijk en bereikbaar. Dat is winst voor de sport, het Nederlandse publiek en voor de publieke omroep.”